Robeco gebruikt cookies om het websitebezoek te analyseren, om informatie via social media te kunnen delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door op akkoord te klikken of verder te gaan op deze site stemt u hiermee in. Meer informatie en cookie-instellingen aanpassen.

AKKOORD

Door verder te gaan heeft u toestemming gegeven voor het plaatsen en uitlezen van cookies op deze website. Meer informatie en cookie-instellingen aanpassen.

De nieuwe revolutie heet: nano

De nieuwe revolutie heet: nano

21 mei 2014 | Beleggen33 views

Nanotechnologie (letterlijk: dwergtechnologie) wordt gebruikt om eigenschappen van bepaalde stoffen te veranderen. De meest opvallende toepassing is grafeen, dat een gouden toekomst tegemoet lijkt te gaan.

Henk  Grootveld
Henk
Grootveld
Portfoliomanager en hoofd Trendbeleggen
.


Robeco ONE - Ontdek je verwachte resultaat
Onderwerpen gerelateerd aan dit artikel