Binnenkort gaat de Website van het Jaar-verkiezing weer van start. Het publiek gaat dan in 24 categorieën zijn favoriete website kiezen. In de categorie ‘Banken en beleggen’ is www.robeco.nl een van de twaalf trotse genomineerden.

In elke categorie zijn twee prijzen te winnen: de Beste en de Populairste Website van Jaar 2015. Er wordt o.a. gekeken naar inhoud, navigatie en design. Van 28 september tot 6 november kan er gestemd worden.

De website met de hoogste score wordt Beste Website van het Jaar. De award voor Populairste Website gaat naar de website met de meeste stemmen. De overall winnaar is de website met de beste relatieve beoordeling en mag zich dé ‘Website van het Jaar’ noemen.

Vorig jaar werden er bijna 1 miljoen stemmen uitgebracht. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de feestelijke Website van het Jaar Awardshow op 26 november.