Deze actie is gesloten. Houd de website in de gaten voor nieuwe acties.

Wilt u kans maken op twee gratis kaartjes voor de SummerNights van 20 augustus (The Naughton Sisters met Mozart voor vier handen)? Like dan onze Facebookpagina.
Daar houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en onze kijk op beleggen. We ontvangen ook graag uw kijk hierop!
Onder de nieuwe likes verloten wij twee keer 2 kaartjes!

De Robeco SummerNights komen voort uit een unieke samenwerking tussen Robeco en Het Concertgebouw. Beide kennen we een rijke geschiedenis vol vernieuwing, met passie voor kwaliteit en oog voor onze basis. Ieder op zijn eigen terrein.

Met de Robeco SummerNights willen we muzikale traditie op een innovatieve wijze voor iedereen toegankelijk maken. Met een programmering van klassiek tot modern, van akoestisch tot elektrisch zijn de Robeco SummerNights al bijna 30 jaar één van de best bezochte festivals van Nederland. Bekijk ook de website van Robeco SummerNights.