Robeco gebruikt cookies om het websitebezoek te analyseren, om informatie via social media te kunnen delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door op akkoord te klikken of verder te gaan op deze site stemt u hiermee in. Meer informatie en cookie-instellingen aanpassen.

AKKOORD

Door verder te gaan heeft u toestemming gegeven voor het plaatsen en uitlezen van cookies op deze website. Meer informatie en cookie-instellingen aanpassen.

Robeco is trotse sponsor van de Robeco SummerNights

Robeco is trotse sponsor van de Robeco SummerNights

09 Jun 2016 | Uw Geld

De Robeco SummerNights komen voort uit een unieke samenwerking tussen Robeco en Het Concertgebouw. Beide kennen we een rijke geschiedenis vol vernieuwing, met passie voor kwaliteit en oog voor onze basis. Ieder op zijn eigen terrein.

Met de Robeco SummerNights willen we muzikale traditie op een innovatieve wijze voor iedereen toegankelijk maken. Met een programmering van klassiek tot modern, van akoestisch tot elektrisch zijn de Robeco SummerNights al bijna 30 jaar één van de best bezochte festivals van Nederland. Bekijk voor het hele programma de website van Robeco SummerNights of bekijk de video.

.</xhtmlbodyroot>
Onderwerpen gerelateerd aan dit artikel