Bouwe Bekking, schipper van Team Brunel, heeft na de finish van de Volvo Ocean Race in Göteborg Robeco en haar gasten bedankt voor hun hartverwarmende en massale steun in Scheveningen.

Team Brunel passeerde als tweede de finishlijn en stelde daarmee de tweede plaats in het klassement veilig.

In negen maanden deden de deelnemers aan deze legendarische race elf havens aan en legden ze bijna 39.000 zeemijlen af. Robeco was trotse sponsor van Team Brunel. Lid van de Management Board Hester Borrie kijkt tevreden terug op het sponsorship: “ We hebben alle doelen bereikt die we gehoopt en verwacht hadden. We hebben honderden klanten kunnen ontvangen, soms weer in gezelschap van hun eigen klanten. De steun die Team Brunel gevoeld heeft vanaf de wal, vooral in Scheveningen, was hartverwarmend, vertelde Bekking na de finish in een telefoongesprek."

Meer lezen? Klik hier