Beleggen bij Robeco

Beleggen bij Robeco

Beleggen brengt veel kansen met zich mee. Of je nu voor een bepaald doel wil beleggen. Of aan je vermogen wil bouwen. Bij Robeco bepaal je zelf hoe je het aanpakt. We leggen je graag uit wat beleggen allemaal voor jou kan betekenen. Of je net begint of heel ervaren bent, Robeco heeft altijd een passende oplossing.

Wat is beleggen

Beleggen is het investeren van geld in de hoop dat het in de loop van tijd groeit. Dat kan op verschillende manieren. Lees meer

Beginnen met beleggen

Beleggen doe je voor de lange termijn. Met geld dat je over hebt. Als je het slim speelt, kan je investering veel waard worden. Maar dat is niet zonder risico. Robeco legt uit wat je allemaal wil weten voor je begint met beleggen. Binnen 4 lessen weet je precies hoe Robeco jou helpt.

Beginnen met beleggen

Sparen of beleggen

Je kunt je vermogen op allerlei manieren laten groeien, maar hoe bepaal je wat voor jouw situatie het beste is? Met sparen weet je waar je aan toe bent. Met beleggen loop je meer risico, maar je kunt ook een hoger rendement behalen. Lees meer over de verschillen.

Vergelijk sparen en beleggen

Maandbeleggen

Maandelijks een bedrag opzij zetten voor een bepaald doel kennen we allemaal. Maar wist je dat je dit ook over kunt maken naar een beleggingsrekening bij Robeco? Met maandbeleggen bouw je jouw belegde vermogen op, zonder aan- of verkoopkosten. Een eenvoudige manier om zorgeloos aan jouw vermogen te bouwen. Of dat van je kind.

Ontdek maandbeleggen

Beleggen voor je kind

Een potje voor later aanleggen voor jouw kind? Of belastingvrij schenken aan de kleinkinderen? Steeds meer mensen openen een beleggingsrekening voor hun kind als investering in hun toekomst.

Ontdek beleggen voor je kind

Robeco beleggingstools

Bij Robeco krijg je alle middelen om zo goed mogelijk zelf te beleggen. Zo zijn er handige tools die jou helpen de juiste keuze te maken, bijvoorbeeld de Robeco fondsselector of meet je optimale inleg met de geldmeter.

Geselecteerde fondsen

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
2Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten