Beleggen bij Robeco

 • Iedereen kan beleggen
 • Ontdek wat je moet weten
 • Stap-voor-stap leren beleggen

Beginnen met beleggen

Beleggen doe je voor de lange termijn. Met geld dat je over hebt. Als je het slim speelt, kan je investering veel waard worden. Maar dat is niet zonder risico. Want om goed te kunnen beleggen is het wel van belang dat je de juiste keuzes maakt. Misschien heb jij er ook over nagedacht, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen. Dan is de cursus beleggen voor beginners écht iets voor jou.

Start de cursus beleggen voor beginners.

Wat is beleggen

Beleggen is het investeren van geld in de hoop dat het in de loop van tijd groeit. Dat kan op verschillende manieren. Je kunt sparen, individuele aandelen kopen of beleggen. Ontdek wat beleggen bij Robeco inhoudt.

Ontdek wat is beleggen

Het juiste moment om te starten met beleggen

Hoe eerder je inlegt, des te sneller je rendement op kunt bouwen. Historisch gezien waren er in de afgelopen 10.000 handelsdagen slechts 90 beursdagen die het verschil maakten. Het juiste moment om in te stappen is dus lastig te bepalen. En wachten op het juiste moment heeft maar weinig zin. Twijfel je tussen sparen en beleggen?

Ontdek dan het verschil tussen sparen of beleggen

Duurzaam beleggen

Als je duurzaam wilt beleggen zit je goed bij Robeco. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor de huidige generatie beleggers, maar wij verliezen het rendement niet uit het oog. Je kunt de touwtjes in handen nemen door zelf je duurzame fondsen te kiezen, of ga voor het gemak van laten beleggen.

Bekijk alle mogelijkheden voor Duurzaam beleggen bij Robeco.

Het rendement van beleggen

Al bijna een eeuw geloven wij in beleggen. In goede én minder goede beurstijden. Uit ervaring weten we dat beleggen op de lange termijn meer oplevert dan sparen. Met het rendement op rendement effect laat je de tijd voor je werken. Hoe langer je beleggingshorizon, des te groter je kans op een hoger rendement.

Bekijk het rendement van 90 jaar beleggingservaring

Veelgestelde vragen over beleggen

 • Maandelijks een bedrag opzij zetten voor een bepaald doel kennen we allemaal. Maar wist je dat je dit ook over kunt maken naar een beleggingsrekening bij Robeco? Met maandbeleggen bouw je jouw belegde vermogen op, zonder aan- of verkoopkosten. Een eenvoudige manier om zorgeloos aan jouw vermogen te bouwen. Of dat van je kind. Ontdek maandbeleggen.

 • Bij Robeco krijg je alle middelen om zo goed mogelijk zelf te beleggen. Zo zijn er handige tools die jou helpen de juiste fondsen te kiezen, zoals de Robeco fondsselector. Of bepaal je optimale inleg met de geldmeter. Ontdek de Robeco beleggingstools.

 • Bij Robeco beleg je niet in individuele aandelen, maar in fondsen. Zo spreid je automatisch het risico en de experts van Robeco onderhouden de fondsen voor je. Ontdek wat beleggen in beleggingsfondsen precies inhoudt.

 • Bij Robeco kun je verschillende beleggingsfondsen aankopen. Welke manier van beleggen het beste aansluit op jouw wensen en welke fondsen daarbij horen bepaal je zelf. Met deze vijf tips wordt een beleggingsfonds kiezen stukken makkelijker.

 • Beleggen bij Robeco doe je zonder kopzorgen. Met deze tips kun je jouw manier van beleggen optimaliseren. Ontdek de basisregels voor slim beleggen.

 • Beleggen biedt geen garantie dat je altijd het gewenste rendement behaalt. Door de juiste risico’s te kiezen kun je een mooi rendement behalen. Lees meer over beleggingsrisico’s.

 • Je betaalt een bedrag voor onze dienstverlening en fondskosten voor het beheer van je fonds(en). Wil je weten hoeveel je betaalt? Gebruik de rekenhulp voor een kostenindicatie.

  Ga naar de rekenhulp kosten

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten