90 jaar Robeco

We doen al 90 jaar geen gekke dingen.

Laten we nu eens gek doen

Bij Robeco werken we al 90 jaar keihard om zo goed mogelijk te beleggen voor onze klanten. Omdat dit een feestelijk jaar is, profiteer je niet alleen van een kleine eeuw beleggingsexpertise maar ook van verschillende mooie acties.

Doe mee met de Instapweken

Robeco gelooft al 90 jaar dat beleggen de beste manier is om geld te laten groeien. Voordat je te gekke dingen kunt doen met je geld bouw je eerst voldoende vermogen op. Als je t/m 5 mei extra inlegt in Robecofondsen belonen wij dat met een aantrekkelijke Instappremie. Deze premie kan oplopen tot wel €100.

Bovendien verloten we onder de deelnemers aan de Instapweken 20 keer een diner-voor-twee in de RotterTram.
Vanaf €1.500 inleg doe je al mee met de Instapweken-actie.

Bekijk de actievoorwaarden

We doen eens gek

Heb jij al eens in een tram gedineerd? Terwijl die rijdt? Als je deelneemt aan de Instapweken maak je kans op deze unieke belevenis: een diner-voor-twee in de RotterTram. Stap in de tram en geniet van een heerlijk diner terwijl je langs de mooiste plekken in Rotterdam rijdt. Lekker én leuk!

Bekijk de actievoorwaarden

Profiteer van 90 jaar beleggingservaring

Al bijna een eeuw geloven wij in beleggen. In goede én minder goede beurstijden. Uit ervaring weten we dat beleggen op de lange termijn meer oplevert. Had je in 1929 €1.000 belegd in Robeco Global Stars Eq (voorheen het fonds Robeco) dan was dat nu bijna €1,1 miljoen waard geweest. Hoe die €1.000 gegroeid is tot bijna €1,1 miljoen zie je in deze grafiek.

Over deze grafiek

In de grafiek zie je de ontwikkelingen van €1.000 belegd in Robeco Global Stars Equities van 1 januari 1929 t/m 28 februari 2019. De waarde is berekend door historische koersen te vermenigvuldigen met het ingelegde bedrag. Fonds- en dienstverleningskosten en uitgekeerde dividenden zijn buiten beschouwing gelaten. De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Start nu met beleggen

Overweeg je om te gaan beleggen? Vergelijk de beleggingsmogelijkheden van Robeco en kies jouw optie.

Geselecteerde fondsen

Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
2Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten