Echte beleggers zijn doorzetters

De najaarsactie is afgelopen. De uitbetaling van het eerste deel van de premie vindt uiterlijk 19 januari 2021 plaats. Daarover ontvang je nog een e-mail.

Bekijk de actievoorwaarden

Lees meer

Lees minder

Robeco actievoorwaarden Echte beleggers zijn doorzetters (najaar 2020)

  • Vraag je premie aan via het aanmeldformulier op deze pagina. Let op: de premieberekening op de website is indicatief, wij berekenen de exacte premie achteraf.
  • Je ontvangt een premie over het totaal van je nieuw belegde geld, dus over je aankopen min je verkopen in de actieperiode van 12 november t/m 31 december 2020. De minimale premie is €8. De maximale premie is €1.000.
  • Om in aanmerking te komen voor de premie moet je minimaal €1.000 extra beleggen en deze extra beleggingen ten minste tot en met 31 december 2021 op je Robecorekening laten staan.
  • Wij betalen je premie in twee keer. Je ontvangt de helft uiterlijk op 19 januari 2021, de andere helft krijg je uiterlijk 15 januari 2022. Voor de tweede uitkering moet het bedrag van je totale aankopen in 2021 groter dan of gelijk zijn aan het bedrag van je totale verkopen in 2021. Is je verkoopbedrag in 2021 hoger dan je aankoopbedrag in 2021, dan kun je de ontvangen eerste helft van de premie houden, maar keren wij de tweede helft niet meer uit.
  • Wij keren maximaal 1 premie per persoon uit, verdeeld over 2 uitbetalingen. Heb je meerdere rekeningen, dan tellen die allemaal mee in de berekening. De premie geldt alleen voor rekeningen die voor 1 oktober 2020 geopend zijn.
  • Je kunt kiezen voor Robeco ONE, Robeco PLUS, Robeco LIFE of Robeco KIDS. Robeco toetst niet of je keuze voor Robeco beleggingsproducten bij je past. Als je fondsen koopt dan betaal je transactiekosten (Robeco ONE is altijd kosteloos). Maar transactiekosten en dienstverleningskosten hebben geen invloed op de premieberekening.
  • Robeco is gerechtigd de beloning te weigeren of terug te vorderen als je afwijkt van deze actievoorwaarden, de rekeningvoorwaarden of in geval van misbruik. De actie loopt zolang deze wordt vermeld op onze website. Robeco kan op ieder moment besluiten de actie te stoppen.
  • Op deze actie is onze Privacy- en Cookiepolicy van toepassing.

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten