Robeco KIDS: beleggen voor je kind

Wil je voor je kind beleggen in Robeco ONE? Dan kies je voor beleggen met gemak: jij kiest de ONE-variant die aansluit bij jouw wensen en wij doen de rest. Je kunt beleggen vanaf €50 en je inleg op elk moment aanpassen of opnemen. Beleg je liever zelf voor je kind? Kies dan voor Robeco PLUS.

Let op! Rekening openen tijdelijk niet mogelijk

Op dit moment is het niet mogelijk om als nieuwe klant een rekening te openen. 

Meer informatie

Kies jouw Robeco ONE variant

Er zijn vier fondsvarianten. In elke variant zijn de risico’s anders verdeeld, waardoor iedere variant ook een ander verwacht rendementspercentage heeft. Kies de variant die bij jouw wensen aansluit.

*Disclaimer: Het gemiddeld behaald jaarrendement vanaf start 5 oktober 2012 t/m 31 oktober 2022. Robeco ONE Duurzaam is gestart op 5 juni 2018. Er onder staat het gemiddelde (jaar)rendement na fondskosten over de aangegeven periode. De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Niet gevonden wat je zocht?

Veelgestelde vragen

  • Als wettelijk vertegenwoordiger kunt u eenvoudig storten op uw Robecorekening met iDEAL. Ook kun je maandelijks een bedrag inleggen. Met Robeco Maandbeleggen leg je één keer per maand een vast bedrag in. Zo middel je de aankoopprijs en beperk je het risico van verkeerd timen. Maandbeleggen regel je door het instellen van een stortingsmix of een maandelijkse incasso.

  • Het vermogen van een kind wordt toegerekend aan het vermogen van de wettelijk vertegenwoordigers.

  • Als grootouder kunt u geen rekening openen voor uw kleinkind(eren). Wél kunt u vragen of de wettelijk vertegenwoordiger(s) van uw kleinkind(eren) een rekening wil openen.

  • Uw toegang tot de rekening vervalt vanaf de dag waarop het kind meerderjarig wordt. Via een machtiging zou uw kind u eventueel weer inzage kunnen verschaffen.

Hulp nodig? We staan voor je klaar.

  • Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen
  • Je eigen vraag stellen via de zoekbalk
  • Spreek een medewerker via chat of telefoon

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten