Robeco KIDS: beleggen voor je kind

Wil je voor je kind beleggen in Robeco ONE? Dan kies je voor beleggen met gemak: jij kiest de ONE-variant die aansluit bij jouw wensen en wij doen de rest. Je kunt beleggen vanaf €50 en je inleg op elk moment aanpassen of opnemen. Beleg je liever zelf voor je kind? Kies dan voor Robeco PLUS.

Let op! Rekening openen tijdelijk niet mogelijk

Op dit moment is het niet mogelijk om als nieuwe klant een rekening te openen. 

Meer informatie

Kies jouw Robeco ONE variant

Er zijn vier fondsvarianten. In elke variant zijn de risico’s anders verdeeld, waardoor iedere variant ook een ander verwacht rendementspercentage heeft. Kies de variant die bij jouw wensen aansluit.

*Disclaimer: Het gemiddeld behaald jaarrendement vanaf start 5 oktober 2012 t/m 30 september 2021. Robeco ONE Duurzaam is gestart op 5 juni 2018. Er onder staat het gemiddelde (jaar)rendement na fondskosten over de aangegeven periode. De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact op

Verberg contact opnemen

Veelgestelde vragen

  • Als wettelijk vertegenwoordiger kunt u eenvoudig storten op de Robecorekening van uw kind met iDEAL. Ook kunt u maandelijks een bedrag inleggen. Maandelijks beleggen regelt u door het instellen van een maandelijkse incasso.

    Lees meer over onze stortingsmogelijkheden.

  • De wettelijk vertegenwoordiger die de Robeco KIDS rekening heeft geopend beheert de rekening. Dit kunnen er ook twee zijn. Indien de wettelijke vertegenwoordiger een eigen Robeco rekening heeft is de Robeco KIDS rekening in dezelfde online omgeving te vinden.

  • Op het moment dat uw kind 18 wordt, kunt u niet meer beschikken over de rekening. Eén maand voordat uw kind meerderjarig wordt, ontvangt de (1e) wettelijk vertegenwoordiger een aankondiging per e-mail.

    Op de dag dat uw kind meerderjarig wordt (of op de eerstvolgende werkdag) sturen we een brief naar uw kind waarin wij verwijzen naar het formulier Meerderjarig worden, voor akkoordverklaring met de voorwaarden Robecorekening en om de ontbrekende gegevens op te vragen (zoals een e-mailadres en een eigen tegenrekening). In de tussentijd wordt de rekening geblokkeerd totdat de akkoordverklaring is ontvangen en verwerkt.

    Uw kind ontvangt via e-mail een verzoek om het e-mailadres te bevestigen en kan daarna inloggen op Mijn Robeco met het e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.

Met een medewerker spreken?

Door de enorme drukte zijn de wachttijden langer dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. Wilt u toch contact met ons opnemen dan zijn wij op maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur.

Chatten

In gesprek
Chat offline

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten