Beleg ook voor een betere toekomst

Duurzaam beleggen bij Robeco

  • Met oog voor mens en milieu
  • Uitzicht op goede rendementen
  • Investeer in je eigen toekomst en in die van de wereld om je heen

Kies voor het gemak van Robeco ONE Duurzaam

Met Robeco ONE Duurzaam hoef je namelijk niet zelf te kiezen. Je belegt in een groot aantal duurzame fondsen van Robeco en de expert doet zijn werk. Zo spreid je optimaal en heb je geen omkijken naar het onderhoud van jouw portefeuille. Al meer dan 12.000 klanten gingen je voor.

Kies Robeco ONE Duurzaam

Of zelf kiezen uit duurzame beleggingsfondsen

Beleg in ondernemingen die innovatieve oplossingen bieden voor een betere toekomst, en profiteer van de kansen die groeimarkten bieden.

Duurzaam beleggen bij Robeco

Robeco integreert de belangrijkste criteria op gebied van maatschappij, milieu en governance in alle beleggingsstrategieën. Zo voeren wij een vooruitstrevend duurzaam beleid, waarbij de tabaksindustrie bijvoorbeeld volledig wordt uitgesloten. En dit soort keuzes maken wij voor alle beleggingscategorieën: aandelenfondsen, obligaties en mixfondsen. Onze overtuiging is dat deze benadering leidt tot betere beleggingsbeslissingen met oog voor mens en milieu.

Wat is duurzaam beleggen?

Door duurzaam te beleggen bouw je mee aan een toekomstbestendige wereld. Als vermogensbeheerder kun je duurzaamheid op verschillende manieren doorvoeren in je beleggingsfondsen. Je kiest bijvoorbeeld voor uitsluiting van schadelijke bedrijven voor het milieu, of voor de mensheid. Of je gaat voor een volledige focus op specifieke uitdagingen zoals waterschaarste en armoede. Bij Robeco kiezen we voor een combinatie van deze mogelijkheden.

Robeco ontvangt hoogste duurzaamheidsscore van Verenigde Naties

Robeco heeft in augustus 2019 de hoogst mogelijke beoordeling (A+) behaald in de jaarlijkse duurzaamheidsbeoordeling door de United Nations Principles for Responsible Investment (PRI). De A+ categorie bestaat sinds 2015 en Robeco kwam meteen op alle onderdelen op het hoogste podium terecht. Met de PRI maakt de Verenigde Naties zich sterk om duurzaamheidsprincipes in te voeren in de wereldwijde beleggingspraktijk. Robeco is ondertekenaar van de PRI sinds 2006.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact op

Verberg contact opnemen

Veelgestelde vragen

  • Nee, je kunt jouw beleggingen altijd verkopen als dat nodig is. Aan- en verkopen van Robeco ONE zijn zelfs kosteloos.

  • Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie, beleggingstermijn, risicobereidheid en jouw gewenste rendement. Over het algemeen geldt; hoe meer risico, hoe hoger verwacht rendement en een hogere kans op tussentijdse waardedalingen.

  • Je kunt altijd de rendementsontwikkeling bekijken in Mijn Robeco. Verder staat er iedere maand een nieuw maandbericht voor je klaar van de fondsmanagers. Ook stellen zij elk kwartaal een uitgebreid kwartaaloverzicht samen, zodat jij precies weet wat er met jouw geld gebeurt.

Met een medewerker spreken?

Bereikbaar: maandag t/m donderdag: 09:00 - 21:00 | vrijdag: 09:00 - 17:30 | zaterdag: 10:00 - 16:00

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten