Beleg ook voor een betere toekomst

Duurzaam beleggen bij Robeco

  • Met oog voor mens, milieu en maatschappij
  • Uitzicht op goede rendementen
  • Investeer in je eigen toekomst én in die van de wereld om je heen

Kies voor het gemak van Robeco ONE Duurzaam

Met Robeco ONE Duurzaam hoef je namelijk niet zelf te kiezen. Je belegt in een groot aantal duurzame fondsen van Robeco en de expert doet zijn werk. Zo spreid je optimaal en heb je geen omkijken naar het onderhoud van jouw portefeuille. Bijna 15.000 klanten gingen je voor.

Kies Robeco ONE Duurzaam

Of zelf kiezen uit duurzame beleggingsfondsen

Beleg in ondernemingen die innovatieve oplossingen bieden voor een betere toekomst, en profiteer van de kansen die groeimarkten bieden.

Duurzaam beleggen bij Robeco

Robeco staat voor beleggen volgens de ESG-normen, dus met oog voor mens, milieu en maatschappij. We sluiten sommige industrieën (zoals tabak) uit. En we gaan het gesprek aan met de bedrijven waarin we wel beleggen. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat we zo een beter rendement kunnen halen. Én beter kunnen zorgen voor de wereld om ons heen.

Wat is duurzaam beleggen?

Door duurzaam te beleggen bouw je mee aan een toekomstbestendige wereld. Vermogensbeheerders kunnen duurzaamheid op verschillende manieren doorvoeren in hun beleggingsfondsen. Door niet te beleggen in bedrijven die schade toebrengen aan het milieu of de mensheid bijvoorbeeld. Of door te focussen op specifieke uitdagingen zoals waterschaarste en armoede. Bij Robeco kiezen we voor de combinatie.

Robeco: opnieuw hoogste duurzaamheidsscore van Verenigde Naties

Robeco heeft in 2020 opnieuw de hoogst mogelijke beoordeling (A+) gekregen in de jaarlijkse duurzaamheidsbeoordeling door de United Nations Principles for Responsible Investment (PRI). De A+ categorie bestaat sinds 2015 en Robeco kwam meteen op alle onderdelen op het hoogste podium terecht. Met de PRI maakt de Verenigde Naties zich sterk om duurzaamheidsprincipes in te voeren in de wereldwijde beleggingspraktijk. Robeco is ondertekenaar van de PRI sinds 2006.

Niet gevonden wat je zocht?

Veelgestelde vragen

  • Als u een Robeco ONE-rekening opent, kiest u eerst één van de vier ONE varianten. Daarna kunt u op dezelfde rekening ook meer dan één variant aanhouden. Meerdere varianten regelt u na het openen van de rekening eenvoudig via Mijn Robeco - Aan- en verkopen.

  • Via Mijn Robeco heeft u 24 uur per dag inzage in uw Robeco ONE-portefeuille. Daarnaast wordt in de maand- en kwartaalberichten verslag gedaan over de behaalde resultaten.

  • U betaalt voor onze dienstverlening en voor het beheer van uw fonds. U betaalt geen transactiekosten bij online transacties. Bij telefonische transacties betaalt u aan- en verkoopkosten.

  • De Robeco ONE-portefeuilles zijn gericht op vermogensgroei en keren geen dividend uit. Indien Robeco ONE instrumenten gebruikt die dividend uitkeren, geldt dat die uitkering binnen Robeco ONE zal worden herbelegd.

Hulp nodig? We staan voor je klaar.

  • Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen
  • Je eigen vraag stellen via de zoekbalk
  • Spreek een medewerker via chat of telefoon

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten