Beleg ook voor een betere toekomst

Duurzaam beleggen bij Robeco

  • Met oog voor mens en milieu
  • Uitzicht op goede rendementen
  • Investeer in je eigen toekomst en in die van de wereld om je heen

Een duurzame toekomst mét rendement

Door duurzaam te beleggen bouw je mee aan een duurzame toekomst. Bij Robeco verliezen we het rendement daarbij natuurlijk niet uit het oog. Sterker nog, onze aandacht voor duurzaamheid levert zelfs rendement op. Met de fondsen van Robeco beleg je in bedrijven en overheden die de strijd aangaan met wereldwijde problemen zoals vervuiling van de aarde, schending van mensenrechten en schaarste van natuurlijke grondstoffen. Als jij kiest voor duurzaam, doet Robeco het werk.

Kies voor het gemak van Robeco ONE Duurzaam

Met Robeco ONE Duurzaam hoef je namelijk niet zelf te kiezen. Je belegt in een groot aantal duurzame fondsen van Robeco en de expert doet zijn werk. Zo spreid je optimaal en heb je geen omkijken naar het onderhoud van jouw portefeuille. Al meer dan 6500 klanten gingen je voor.

Kies Robeco ONE Duurzaam

Of zelf kiezen uit duurzame beleggingsfondsen

Beleg in ondernemingen die innovatieve oplossingen bieden voor een betere toekomst, en profiteer van de kansen die groeimarkten bieden.

Robeco ontvangt hoogste duurzaamheidsscore van Verenigde Naties

Robeco heeft in augustus 2019 de hoogst mogelijke beoordeling (A+) behaald in de jaarlijkse duurzaamheidsbeoordeling door de United Nations Principles for Responsible Investment (PRI). De A+ categorie bestaat sinds 2015 en Robeco kwam meteen op alle onderdelen op het hoogste podium terecht. Met de PRI maakt de Verenigde Naties zich sterk om duurzaamheidsprincipes in te voeren in de wereldwijde beleggingspraktijk. Robeco is ondertekenaar van de PRI sinds 2006.

Overstappen naar Duurzaam beleggen

Beleg je nu ergens anders? Stap dan over naar Robeco en wij vergoeden de gemaakte verkoopkosten tot €500,-
Meer informatie over zorgeloos overstappen

Niet gevonden wat u zocht?

Neem contact op

Verberg contact opnemen

Veelgestelde vragen

  • Nee, je kunt jouw beleggingen altijd verkopen als dat nodig is. Aan- en verkopen van Robeco ONE zijn zelfs kosteloos.

  • Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie, beleggingstermijn, risicobereidheid en jouw gewenste rendement. Over het algemeen geldt; hoe meer risico, hoe hoger verwacht rendement en een hogere kans op tussentijdse waardedalingen.

  • Je kunt altijd de rendementsontwikkeling bekijken in Mijn Robeco. Verder staat er iedere maand een nieuw maandbericht voor je klaar van de fondsmanagers. Ook stellen zij elk kwartaal een uitgebreid kwartaaloverzicht samen, zodat jij precies weet wat er met jouw geld gebeurt.

Met een medewerker spreken?

Bereikbaar: maandag t/m donderdag: 09:00 - 21:00 | vrijdag: 09:00 - 17:30 | zaterdag: 10:00 - 16:00Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten