Robeco Emerging Markets Smaller Companies Eq.F EUR

Profiteer van kansen die kleine ondernemingen in opkomende markten je bieden. Dit fonds belegt in aandelen in ondergewaardeerde, snelgroeiende economieën.
Rendement afgelopen 3 jaar
Fondscategorie
  • Morningstar
  • Risico en rendement
  • Dividenduitkering
Ja Nee
Laatste update
  • {{showDisclaimer('Onderliggende beurs gesloten i.v.m. een feestdag','Dit fonds is op dit moment niet verhandelbaar', 'Op weekdagen voor 14:00 uur aangekocht, volgende beursdag in je portefeuille.')}}

Wat is het Robeco Emerging Markets Smaller Companies Eq.F EUR fonds?

Robeco Emerging Markets Smaller Companies belegt wereldwijd in kleine en middelgrote bedrijven in opkomende markten. Deze bedrijven profiteren van de groei van de binnenlandse vraag in deze snel groeiende economieën. De fondsmanagers beleggen in 80 tot 120 bedrijven die zowel een gezond bedrijfsmodel en solide groeivooruitzichten als een aantrekkelijke waardering hebben.

Karnail Sangha
Karnail Sangha
Fondsmanager sinds
De heer Karnail Sangha is senior portefeuillemanager en lid van het Emerging Markets Equities-team. Voordat hij in 2000 bij Robeco in dienst kwam, werkte hij een jaar als Risk Manager/Controller bij AEGON Asset Management. Karnail begon zijn carrière in de beleggingssector in 1999. Hij studeerde economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is CFA Charterholder en is geregistreerd bij het Dutch Securities Institute.

In dit fonds wordt in totaal {{sizes.assetUnderManagement | millionBillionFilter}} euro belegd

Koersgrafiek

Rendement*
Periode %
1 jaar
3 jaar
5 jaar
Dit jaar
Sinds start
*Per

Kosten

De lopende fondskosten van dit fonds zijn %

De fondsmanager kan de beleggingen in het fonds wijzigen. De daaraan verbonden kosten zijn ingeschat op %. Deze kosten zijn verwerkt in de koers en worden niet apart in rekening gebracht. De performance fee (prestatievergoeding) voor dit fonds is %

Naast de fondskosten betaal je dienstverleningskosten.

Toon deze kosten in detail minder details of ga naar de rekentool
  • Dienstverleningskosten per jaar
tot €25.000,- 0,36%
over het meerdere tot €50.000,- 0,24%
over het meerdere vanaf €50.000,- 0,16%
Online transactiekosten 0,2% per transactie

Fondsdocumenten

Klik een document aan om het te bekijken

Jaarverslagen
Halfjaarverslagen