Robeco Indian Equities F EUR

Groei mee met deze enorme Aziatische economie. Combineert Robeco's kracht als vermogensbeheerder met de expertise van de lokale Indiase adviseur.
Rendement afgelopen 3 jaar
Fondscategorie
  • Morningstar
  • Risico en rendement
  • Dividenduitkering
Ja Nee
Laatste update
  • {{showDisclaimer('Onderliggende beurs gesloten i.v.m. een feestdag','Dit fonds is op dit moment niet verhandelbaar', 'Op weekdagen voor 14:00 uur aangekocht, volgende beursdag in je portefeuille.')}}

Wat is het Robeco Indian Equities F EUR fonds?

Robeco Indian Equities belegt in aandelen die aan de belangrijkste Indiase beurs genoteerd zijn. Ons Asia-Pacific-team in Hongkong combineert de marktexpertise van de lokale Indiase beleggingsadviseur Canara Robeco (in Mumbai) met de kracht van Robeco als internationaal vermogensbeheerder. Met dit fonds speel je via veelbelovende grote en middelgrote bedrijven in op het enorme groeipotentieel van India met trends als infrastructuur en de groeiende binnenlandse consumptie.

Team Asia-Pacific
Team Asia-Pacific
Fondsmanager sinds
Het beleggingsteam van Asia-Pacific Equities bestaat uit vijf beleggingsprofessionals die gemiddeld 13 jaar ervaring hebben. Ze vullen elkaars vaardigheden aan en hebben een wereldwijde beleggingsachtergrond. De portefeuillemanagers van het team voegen lokale inzichten toe aan het bredere regionale en wereldwijde perspectief. De ervaring van het Asia-Pacific-team wordt versterkt door de lokale expertise van de Indian Investment Advisor Canara Robeco.

Fondsmanager vertelt

De markten blijven op de korte termijn waarschijnlijk volatiel. De komende maanden zullen de markten zich richten op de uitkomst van de verkiezingen in de staat Gujarat en de besluiten in de wintersessie van het parlement. De Indiase aandelenmarkt heeft de afgelopen kwartalen een flinke herwaardering gekend, voornamelijk dankzij een sterke portefeuille-instroom, hernieuwd vertrouwen in het regeringsbeleid en vooruitlopend op cyclische factoren. De volgende herwaardering zal volgen op de winstgroei en -herzieningen.

In dit fonds wordt in totaal {{sizes.assetUnderManagement | millionBillionFilter}} euro belegd

Koersgrafiek

Rendement*
Periode %
1 jaar
3 jaar
5 jaar
Dit jaar
Sinds start
*Per

Kosten

De lopende fondskosten van dit fonds zijn %

Toon minder kosten Waaruit bestaan deze kosten?

De lopende fondskosten bestaan onder andere uit:
  • Beheerkosten
%
  • Serviceprovisie
%

Daarnaast betaal je onderliggende transactiekosten voor het aan- en verkopen van posities in het fonds. De verwachte transactiekosten voor dit fonds zijn %


Naast de fondskosten betaal je dienstverleningskosten.

Toon deze kosten in detail minder details of ga naar de rekentool
  • Dienstverleningskosten per jaar
tot €25.000,- 0,36%
over het meerdere tot €50.000,- 0,24%
over het meerdere vanaf €50.000,- 0,16%
Online transactiekosten 0,2% per transactie

Fondsdocumenten

Klik een document aan om het te bekijken

Jaarverslagen
Halfjaarverslagen