Robeco New World Financials Equities F EUR

Investeer in de financiële wereld van nu én van de toekomst: beleg in grote banken en verzekeraars en in jonge en innovatieve Fintech-bedrijven.
Rendement afgelopen 3 jaar
Fondscategorie
  • Morningstar
  • Risico en rendement
  • Dividenduitkering
Ja Nee
Laatste update
  • {{showDisclaimer('Onderliggende beurs gesloten i.v.m. een feestdag','Dit fonds is op dit moment niet verhandelbaar', 'Op weekdagen voor 14:00 uur aangekocht, volgende beursdag in je portefeuille.')}}

Wat is het Robeco New World Financials Equities F EUR fonds?

Robeco New World Financials Equities belegt wereldwijd in bedrijven in de financiële sector, zoals banken, verzekeraars en vermogenbeheerders. Een eigen analysemodel wordt gebruikt om aandelen met goede winstvooruitzichten en aantrekkelijke waarderingen te selecteren. Dit fonds richt zich op aantrekkelijke langetermijntrends, zoals financiën in opkomende markten, digitalisering van de financiële sector en financiën voor ouderen.

Patrick Lemmens, Christian Vondenbusch
Patrick Lemmens, Christian Vondenbusch
Fondsmanager sinds
Patrick Lemmens is een senior portefeuillemanager. Hij is portefeuillemanager van het fonds Robeco New World Financials Equities, waar hij sinds oktober 2008 verantwoordelijk voor is. Voordat Patrick in 2008 bij Robeco in dienst kwam, heeft hij vijf jaar bij ABN AMRO Asset Management gewerkt als senior portefeuillemanager en negen jaar als Senior Investment Analyst. Beide functies lagen op het gebied van Global Financials. Tussen oktober 2003 en december 2007 beheerde hij het ABN AMRO Financials Fund. Patrick begon zijn carrière in de beleggingssector in 1993. Hij studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en werd in 1995 CEFA Charterholder. Daarnaast is hij geregistreerd bij het Dutch Securities Institute.Christian Vondenbusch, CFA, is samen met Patrick Lemmens portefeuillemanager van het fonds Robeco New World Financials Equities. Daarnaast is hij samen met portefeuillemanager Steef Bergakker verantwoordelijk voor Robeco Hollands Bezit. Daarvoor was hij onder meer portefeuillemanager in het Financial Equities-team, het European Equities-team en het Property Equities-team. Hij begon zijn carrière in de beleggingssector in 1999 bij Robeco. Hij studeerde economie aan de Universiteit van Maastricht en hij is CFA Charterholder.

In dit fonds wordt in totaal {{sizes.assetUnderManagement | millionBillionFilter}} euro belegd

Koersgrafiek

Rendement*
Periode %
1 jaar
3 jaar
5 jaar
Dit jaar
Sinds start
*Per

Kosten

De lopende fondskosten van dit fonds zijn %

De fondsmanager kan de beleggingen in het fonds wijzigen. De daaraan verbonden kosten zijn ingeschat op %. Deze kosten zijn verwerkt in de koers en worden niet apart in rekening gebracht. De performance fee (prestatievergoeding) voor dit fonds is %

Naast de fondskosten betaal je dienstverleningskosten.

Toon deze kosten in detail minder details of ga naar de rekentool
  • Dienstverleningskosten per jaar
tot €25.000,- 0,36%
over het meerdere tot €50.000,- 0,24%
over het meerdere vanaf €50.000,- 0,16%
Online transactiekosten 0,2% per transactie

Fondsdocumenten

Klik een document aan om het te bekijken

Jaarverslagen
Halfjaarverslagen