Robeco QI Global Developed Sustainable Enhanced Index Equities F EUR

Dit fonds combineert Robeco’s duurzaamheidsonderzoek met computergestuurde aandelenselectie voor het samenstellen van een wereldwijd gespreide portefeuille.
Rendement afgelopen 3 jaar
Fondscategorie
  • Morningstar
  • Risico en rendement
  • Dividenduitkering
Ja Nee
Laatste update
  • {{showDisclaimer('Onderliggende beurs gesloten i.v.m. een feestdag','Dit fonds is op dit moment niet verhandelbaar', 'Op weekdagen voor 14:00 uur aangekocht, volgende beursdag in je portefeuille.')}}

Wat is het Robeco QI Global Developed Sustainable Enhanced Index Equities F EUR fonds?

Robeco QI Global Developed Sustainable Enhanced Index Equities belegt in aandelen van ondernemingen die overal ter wereld uitblinken in duurzaamheid. Het fonds combineert Robeco's duurzaamheidsonderzoek en het kwantitatieve aandelenselectiemodel van Robeco voor het samenstellen van een goed gespreide portefeuille met zo'n 450 aandelen.

Michael Strating, Machiel Zwanenburg
Michael Strating, Machiel Zwanenburg
Fondsmanager sinds
Michael Strating is Senior Portfolio Manager binnen het Quantitative Equities-team. Eerder was hij bij Robeco coördinator van het Global Equity-team en portefeuillemanager European Equities. Michael Strating is sinds 1990 werkzaam als fondsmanager. Hij studeerde rechten en bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast is hij geregistreerd bij het Dutch Securities Institute. De heer Zwanenburg is Portfolio Manager binnen het Core Quant Equity team. Hij richt zich vooral op Robeco's kwantitatieve strategieën voor volwassen markten. Hiervoor werkte hij als Senior Risk Manager bij RobecoSAM en bij Robeco als hoofd Client Portfolio Risk. Machiel Zwanenburg kwam in 1999 in dienst bij Robeco op de afdeling Quantitative Research. Hij studeerde econometrie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft ook een Master in economie van de London School of Economics and Political Science.

In dit fonds wordt in totaal {{sizes.assetUnderManagement | millionBillionFilter}} euro belegd

Koersgrafiek

Rendement*
Periode %
1 jaar
3 jaar
5 jaar
Dit jaar
Sinds start
*Per

Kosten

De lopende fondskosten van dit fonds zijn %

De fondsmanager kan de beleggingen in het fonds wijzigen. De daaraan verbonden kosten zijn ingeschat op %. Deze kosten zijn verwerkt in de koers en worden niet apart in rekening gebracht. De performance fee (prestatievergoeding) voor dit fonds is %

Naast de fondskosten betaal je dienstverleningskosten.

Toon deze kosten in detail minder details of ga naar de rekentool
  • Dienstverleningskosten per jaar
tot €25.000,- 0,36%
over het meerdere tot €50.000,- 0,24%
over het meerdere vanaf €50.000,- 0,16%
Online transactiekosten 0,2% per transactie

Fondsdocumenten

Klik een document aan om het te bekijken

Jaarverslagen
Halfjaarverslagen