Robeco QI GTAA Plus F EUR

Dit fonds streeft in alle marktomstandigheden naar rendement door via computermodellen te beleggen in verschillende categorieën. Richt zich op ervaren beleggers.
Rendement afgelopen 3 jaar
Fondscategorie
  • Morningstar
  • Risico en rendement
  • Dividenduitkering
Ja Nee
Laatste update
  • {{showDisclaimer('Onderliggende beurs gesloten i.v.m. een feestdag','Dit fonds is op dit moment niet verhandelbaar', 'Op weekdagen voor 14:00 uur aangekocht, volgende beursdag in je portefeuille.')}}

Wat is het Robeco QI GTAA Plus F EUR fonds?

Robeco GTAA belegt wereldwijd in verschillende beleggingscategorieën, om zowel in positieve als negatieve marktomstandigheden een zo aantrekkelijk mogelijk rendement te behalen. Posities worden geselecteerd met behulp van een computermodel. Dit fonds is enkel geschikt voor beleggers die ervaring hebben met complexe producten.

Shengsheng Zhang, CFA, Klaas Smits
Shengsheng Zhang, CFA, Klaas Smits
Fondsmanager sinds
Mevrouw Shengsheng Zhang is portefeuillemanager Global Allocations bij Robeco vanaf september 2012. Voordat zij bij Robeco in dienst kwam, werkte mevrouw Shengsheng gedurende zes jaar bij Delta Lloyd Asset Management. Eerst als kwantitatief analist en daarna als kwantitatief portefeuillemanager. Zij studeerde financial engineering aan de Universiteit Twente en is CFA Charterholder.De heer Smits is verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van Multi Asset Quant van Robeco en maakt deel uit van het Investment Solutions-team. Hiervoor was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van FandA-producten in zowel beursgenoteerd aandelen als private equity. Daarvoor werkte hij voor Robeco in New York waar hij hoofd was van het Fixed Income Allocation-team. Van 2000 tot 2007 was hij hoofd van het Investment Grade en High Yield-team. Voor zijn aanstelling bij Robeco werkte hij als senior portefeuillemanager Fixed Income bij Interpolis. De heer Smits begon zijn carrière in de beleggingssector in 1991 bij Assicurazioni Generali. De heer Smits studeerde aan het Instituut voor Hogere Economische Studies in Groningen.

In dit fonds wordt in totaal {{sizes.assetUnderManagement | millionBillionFilter}} euro belegd

Koersgrafiek

Rendement*
Periode %
1 jaar
3 jaar
5 jaar
Dit jaar
Sinds start
*Per

Kosten

De lopende fondskosten van dit fonds zijn %

De fondsmanager kan de beleggingen in het fonds wijzigen. De daaraan verbonden kosten zijn ingeschat op %. Deze kosten zijn verwerkt in de koers en worden niet apart in rekening gebracht. De performance fee (prestatievergoeding) voor dit fonds is %

Naast de fondskosten betaal je dienstverleningskosten.

Toon deze kosten in detail minder details of ga naar de rekentool
  • Dienstverleningskosten per jaar
tot €25.000,- 0,36%
over het meerdere tot €50.000,- 0,24%
over het meerdere vanaf €50.000,- 0,16%
Online transactiekosten 0,2% per transactie

Fondsdocumenten

Klik een document aan om het te bekijken

Jaarverslagen
Halfjaarverslagen