RobecoSAM Sustainable Water Fund N EUR

Beleg in bedrijven die oplossingen bieden voor wereldwijde uitdagingen op het gebied van waterschaarste en waterkwaliteit en investeer in een betere toekomst.
Rendement afgelopen 3 jaar
Fondscategorie
  • Morningstar
  • Risico en rendement
  • Dividenduitkering
Ja Nee
Laatste update
  • {{showDisclaimer('Onderliggende beurs gesloten i.v.m. een feestdag','Dit fonds is op dit moment niet verhandelbaar', 'Op weekdagen voor 14:00 uur aangekocht, volgende beursdag in je portefeuille.')}}

Wat is het RobecoSAM Sustainable Water Fund N EUR fonds?

RobecoSAM Sustainable Water Fund belegt werelwijd in aandelen van innovatieve bedrijven die oplossingen ontwikkelen om de waterschaarste te beperken, de kwaliteit te verbeteren en efficiënter gebruik van water mogelijk te maken. Beleggen in oplossingen voor het waterprobleem biedt aantrekkelijke groeikansen en draagt bij aan een betere toekomst.

Dieter Küffer, CFA
Dieter Küffer, CFA
Fondsmanager sinds
Dieter Küffer is als senior portefeuillemanager verantwoordelijk voor het beheer van de RobecoSAM Sustainable Water Strategy en de RobecoSAM Sustainable Healthy Living Strategy. Daarnaast is hij plaatsvervangend portefeuillemanager voor de RobecoSAM Smart Materials Strategy. Voordat hij in 2001 bij RobecoSAM in dienst kwam, gaf hij leiding aan een team dat verantwoordelijk was voor het beheer van actief beheerde aandelenmandaten namens Zwitserse institutionele klanten bij UBS Asset Management in Zürich. Hij begon zijn carrière als beleggingsadviseur in de private-bankingdivisie van UBS. Dieter Küffer heeft een federaal diploma als Swiss-Certified Banking Expert en is een CFA Charterholder.

In dit fonds wordt in totaal {{sizes.assetUnderManagement | millionBillionFilter}} euro belegd

Koersgrafiek

Rendement*
Periode %
1 jaar
3 jaar
5 jaar
Dit jaar
Sinds start
*Per

Kosten

De lopende fondskosten van dit fonds zijn %

De fondsmanager kan de beleggingen in het fonds wijzigen. De daaraan verbonden kosten zijn ingeschat op %. Deze kosten zijn verwerkt in de koers en worden niet apart in rekening gebracht. De performance fee (prestatievergoeding) voor dit fonds is %

Naast de fondskosten betaal je dienstverleningskosten.

Toon deze kosten in detail minder details of ga naar de rekentool
  • Dienstverleningskosten per jaar
tot €25.000,- 0,36%
over het meerdere tot €50.000,- 0,24%
over het meerdere vanaf €50.000,- 0,16%
Online transactiekosten 0,2% per transactie

Fondsdocumenten

Klik een document aan om het te bekijken

Jaarverslagen
Halfjaarverslagen