Laat ons hard werken voor jouw geld voor later

  • Bepaal zelf hoeveel en hoe vaak je inlegt
  • Altijd inzicht in jouw vermogen
  • Beleggen bij de experts
Bekijk de mogelijkheden

Laat de experts voor je werken

Wil je later net zo lekker leven als nu? Of wil je misschien eerder stoppen met werken? Start dan nu met het opzij zetten van geld voor later en laat de experts van Robeco voor je werken. Je bepaalt zelf hoeveel en op welk moment je inlegt en je hebt altijd inzicht in jouw vermogen.

Profiteer tijdelijk van een aantrekkelijke Jubileumpremie

Wil je geld voor later opbouwen? Als je nu start met beleggen of extra belegt belonen we dat. Want dit jaar bestaat Robeco 90 jaar en daarom geven we een aantrekkelijke jubileumpremie weg. Ben je al langer klant bij Robeco? Dan word je extra beloond!

Bekijk de actievoorwaarden

Wat kan beleggen jou opleveren?

Vul de tool in, maak een inschatting van welk rendement je denkt te behalen en zie wat beleggen je zou kunnen opleveren. Het werkelijke rendement is afhankelijk van de prestaties van het beleggingsfonds dat je kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

  • e

Verwacht resultaat: 17.143

(Totale investering: € 12.500,- ) Bekijk de
mogelijkheden

Let op: het werkelijke rendement is afhankelijk van de prestaties van het beleggingsfonds dat je kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

Let op: het werkelijke rendement is afhankelijk van de prestaties van het beleggingsfonds dat je kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

Geld voor later opbouwen

Veel mensen kiezen er voor om met behulp van beleggen geld voor later op te bouwen. Zeker nu de spaarrente historisch laag staat. Of beleggen iets voor jou is, hangt af van wat je doelen zijn en hoeveel risico je bereid bent te nemen. Beleggen brengt kosten en risico’s met zich mee die niet voorkomen bij sparen. Daarom is beleggen vooral geschikt voor de langere termijn, vanaf minimaal drie jaar. Heb je inzicht in je financiële situatie, geen schulden, een buffer voor onverwachte uitgaven, aan het eind van iedere maand geld over én kun je een bedrag opzijzetten voor een langere periode? Dan kan beleggen interessant zijn om vermogen op te bouwen.

Hoe wil je geld voor later opbouwen?

Als je kiest voor Robeco ONE of Robeco LIFE dan kies je voor beleggen met gemak. Jij kiest, wij doen de rest.

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten