Beleggen in duurzame trends

De fondsen die we hier uitlichten, blinken uit in duurzaamheid en hebben de afgelopen drie jaar prima gepresteerd. Beleg in ondernemingen die innovatieve oplossingen bieden voor een betere toekomst, en profiteer van de kansen die groeimarkten je bieden. Dat is investeren met rendement.

Drie duurzame toptrends

Slimme oplossingen voor een duurzamer toekomst

  • Share
  • Slimmer en duurzamer gebruik van grondstoffen
  • Oplossingen voor waterschaarste en waterkwaliteit
  • Interessante toepassingen binnen de energietransitie

Slimme, duurzame materialen

Toenemende bevolkingsgroei, het stijgen van het besteedbare inkomen en toenemende industrialisatie zetten de wereldwijd beschikbare hulpbronnen en grondstoffen steeds verder onder druk. We moeten daarom innovatiever worden, en slimme materialen en robotica gebruiken om onze producten en productieprocessen te verbeteren en de kosten laag te houden.

Meer lezen over slimme en duurzame materialen

Investeren in slimme oplossingen?

De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Oplossingen voor het waterprobleem

Water is onze waardevolste hulpbron: slechts 7 liter van iedere 100.000 liter water in de wereld is veilig voor consumptie. 1,2 miljard mensen leven in gebieden met waterschaarste. Innovatieve bedrijven ontwikkelen oplossingen om de waterschaarste te beperken, de kwaliteit te verbeteren en efficiƫnter gebruik van deze waardevolle natuurlijke hulpbron mogelijk te maken.

Meer lezen over oplossingen voor het waterprobleem

Energie-efficiënte oplossingen

Het wereldwijde energieverbruik neemt explosief toe, de opwekking van duurzame energie volgt nog op gepaste afstand. Om aan onze toekomstige energiebehoefte te kunnen voldoen zijn op korte termijn enorme investeringen noodzakelijk. Bedrijven zijn daarom op zoek naar slimme toepassingen, op het gebied van duurzame energieopwekking en van betere opslag van energie.

Slim beleggen

Bij Robeco bepaal je zelf waarom je wilt beleggen, wanneer je resultaat wilt zien en hoeveel risico je wilt nemen. Beleggen doe je om een doel te bereiken, wanneer je dat doel wilt bereiken is bepalend hoe lang en met welk risico je een belegging aan kunt gaan. Hierbij geldt hoe meer rendement je wilt behalen, hoe hoger het risico je bereid moet zijn om te nemen. Des te langer je wilt beleggen, des te groter de kans dat je een aantrekkelijk rendement behaalt. Maar onthoudt dat je belegging ook in waarde kan dalen. Dus beleg alleen met geld dat je over hebt en zorg dat je buiten jouw beleggingen om een buffer hebt voor onverwachtse uitgaven.

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten