Vandaag beleggen in de internetwinnaars van morgen

Beleggingskans

Terwijl jaarlijks honderden miljoenen mensen voor het eerst online gaan, is het 'volgende digitale miljard' een metafoor voor de toekomst van het internet. Met nieuwe mogelijkheden voor miljarden mensen, vooral in opkomende landen. Investeer met Robeco Next Digital Billion in een mobiele internetgolf die nog decennialang kan aanhouden.

Robeco Next Digital Billion

  • Share
Robeco Next Digital Billion

Beleggen in snelgroeiende bedrijven die profiteren van de volgende golf internetgebruikers in opkomende landen.

Koop dit fonds
  • Enorme toename nieuwe internetgebruikers in opkomende landen
  • Lokale internetbedrijven staan klaar om ze te faciliteren
  • Dit biedt kansen voor beleggers in opkomende markten

Elke week komen er miljoenen nieuwe internetgebruikers bij. Dit gebeurt vooral in opkomende landen, waar op dit moment niet eens de helft van de bevolking toegang heeft tot internet. Maar er is in veel van deze landen al wel voldoende potentieel voor de volgende golf van lokale techbedrijven. In bijvoorbeeld fintech, digitale platforms, ICT en logistiek. Allemaal hard aan het werk om te profiteren van het 'volgende digitale miljard’.

Lokale en regionale techbedrijven in opkomst

Nieuwe internetgebruikers in opkomende landen omarmen technologische ontwikkelingen veel sneller, ze kiezen meteen voor de laatste technieken. Daarom worden ze ook de grootverbruikers van mobiele data. En het zijn niet alleen de al bekende westerse techbedrijven die in hun behoeften gaan voorzien, maar in de toekomst worden juist de internetbedrijven uit de regio de lokale winnaars.

Kansen voor beleggers in opkomende markten

Bedrijven met diensten voor het volgende digitale miljard internetgebruikers beginnen nu al flink te groeien op de beurs. Wij denken dat deze groei nog jaren kan doorzetten. En dit maakt het interessant voor beleggers die geloven in deze mobiele golf in opkomende landen. Met Robeco Next Digital Billion beleg je in deze veelbelovende beleggingstrend. De fondsmanagers selecteren 30 tot 50 technologiebedrijven uit opkomende landen, om lokaal te profiteren van de groei die op een vergelijkbare manier eerder al plaatsvond bij westerse- en Chinese technologiebedrijven. Allemaal snelle groeiers en langetermijnwinnaars op hun gebied.

Geloof jij ook in de langdurige beleggingstrend?

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten