Beleggingsmisverstand: beleggen is moeilijk

| Beleggen

Je kunt beleggen zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wil. De een kiest ervoor om zelf allerlei beleggingswebsites uit te pluizen op zoek naar veelbelovende aandelen, terwijl de ander liever zoveel mogelijk aan een expert overlaat.

  • Share
Robeco ONE

Kies een van de vier Robeco ONE varianten en wij doen de rest

Ontdek Robeco ONE

Het opbouwen van een evenwichtige beleggingsportefeuille met een goede balans tussen veelbelovende aandelen en obligaties is een hele klus. Sommige beleggingsfirma’s hebben op verschillende continenten grote teams van beleggingsspecialisten die daar dag en nacht mee bezig zijn. Gelukkig hoef je als belegger niet alles zelf te doen. Sterker nog: je kunt bijna alles overlaten aan een specialist, zodat je geen omkijken meer hebt naar je portefeuille. Net zoals veel mensen ervoor kiezen om het onderhoud van hun auto over te laten aan een vak garage, in plaats van om zelf te gaan sleutelen.

Hoe makkelijk wil je het hebben?

Als je geen tijd, kennis of zin hebt om zelf een selectie te maken uit alle beschikbare aandelen, obligaties en andere producten, is het een optie om via een beleggingsfonds te beleggen. Een goed voorbeeld is Robeco ONE. Jij bepaalt of de defensieve, neutrale, offensieve of duurzame variant het beste aansluit bij jouw voorkeuren en de fondsbeheerder doet de rest. Zoals het samenstellen van een gespreide portefeuille en slim inspelen op veranderende marktomstandigheden.

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten