Op zoek naar de gouden beleggingstip om te timen? Lees verder!

| Beleggen

Kopen als de koersen laag zijn en verkopen als de koersen hoog zijn: dat is wat je als belegger wilt. Maar helaas weet je pas achteraf of je op het ideale moment hebt gehandeld. Toch hebben ruim 33.000 Robeco-klanten een oplossing gevonden voor dit probleem. Wat is hun geheim?

  • Share
Maandbeleggen

Leg maandelijks in en verklein de kans dat je op een verkeerd moment instapt

Bekijk de andere voordelen

Timen bij beleggen is het moeilijkste dat er is. Wie had bijvoorbeeld begin dit jaar gedacht dat de corona-pandemie ertoe zou leiden dat de aandelenkoersen razendsnel zouden dalen? Of dat ze vervolgens bijna even hard weer gingen stijgen? Het vinden van een goed moment om weer te beginnen met beleggen, is ook makkelijker gezegd dan gedaan.

Op veel aandelenmarkten zijn de koersen met 40% of soms zelfs meer gestegen sinds de beursonrust half maart een hoogtepunt bereikte. Het is dan ook niet vreemd als je het gevoel hebt dat je de boot miste en nu toch liever even afwacht, om later misschien tegen een lagere koers in te stappen. Er is goed nieuws voor iedereen die twijfelt: je hoeft helemaal niet te kiezen.

Mooie oplossing

Periodiek inleggen, bijvoorbeeld via Maandbeleggen, is een mooie oplossing als je weer wilt beginnen of wat extra wilt beleggen. Je belegt dan elke maand een vast bedrag. Als de koersen laag staan, koop je daarmee relatief wat meer fondsaandelen en als de koersen juist hoog staan wat minder. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken dat je op het verkeerde moment instapt. Al 33.000 klanten maken gebruik van deze tactiek van stapsgewijs te beleggen.

Bij Robeco kan je automatisch elke maand vanaf €50 inleggen. Er zijn geen aankoopkosten en Maandbeleggen is op elk moment aanpasbaar en opzegbaar.

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten