Robeco steunt Rotterdam PRIDE

| Visie

Robeco weet uit ervaring hoe belangrijk diversiteit en inclusie zijn in de bedrijfswereld. Om dat te onderstrepen, past Robeco het bedrijfslogo aan tijdens Rotterdam Pride.

  • Share

In de week van 17-26 september vindt Rotterdam PRIDE plaats. Dan kleuren de straten van Rotterdam alle kleuren van de regenboog en vieren we de vrijheid van seksuele, gender, sekse en culturele diversiteit. Om dit te ondersteunen integreert Robeco de regenboogvlag de hele maand september in het bedrijfslogo: op ons hoofdkantoor, onze bedrijfswebsites en sociale mediaplatforms.

Zichtbaarheid als eerste stap

Als beleggers zien we elke dag in de praktijk hoe belangrijk het is om je niet te laten leiden door vooroordelen. Bij Robeco zijn diversiteit en inclusie een belangrijk onderdeel van onze strategie voor 2021-2025: Robeco gedijt het beste wanneer onze medewerkers en klanten hun meest authentieke zelf kunnen zijn.

Diversiteit en inclusie

Dat geldt ook voor andere bedrijven. Daarom gaan we al sinds een aantal jaren steeds vaker het gesprek over diversiteit en inclusie aan met de ondernemingen waarin we beleggen. Want bedrijven met een inclusieve cultuur en een divers personeelsbestand, zijn relatief vaak ook goede beleggingen. Bezoek de speciale website voor meer informatie over PRISMA, Robeco's wereldwijde groep voor LGBTQ+-medewerkers en bondgenoten, en andere diversiteits- en inclusiviteitsinitiatieven bij Robeco.

Gerelateerde onderwerpen

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten