Samen kerst vieren, samen beleggen

| Uw geld

Het kan een leuk extraatje opleveren als je aan Robeco denkt wanneer het gesprek tijdens het kerstdiner gaat over vervroegd pensioen, de studie van de (klein)kinderen, nieuwe woonplannen of andere financiële doelen.

  • Share

Goed nieuws: dit jaar hoef je tijdens het kerstdiner niet te luisteren naar de verhalen over hoe je neefje fortuinen verdient met zijn bitcoin-speculaties. Als belegger bij Robeco weet je uiteraard dat er geen magische formule is om snel rijk te worden: beleggen doe je voor de lange termijn. Op de korte termijn levert het mogelijk een leuke meevaller op als je dit tijdens het kerstdiner ter sprake brengt.

Familie, vrienden, collega’s en kennissen

Als jij een familielid, vriend, kennis of collega laat kennismaken met Robeco, ontvangen jullie allebei een premie van €25. Ook als je je kind of kleinkind aanmeldt, ontvang je de premie. Daarbij gaan we ervan uit dat jij behoort tot de 94% van onze klanten die positief is over onze dienstverlening1.

Mooi meegenomen

Het is niet onze bedoeling om je met een premie van €25 te verleiden om zoveel mogelijk introducees te zoeken. We snappen dat je tijd heel kostbaar is. Bovendien is beleggen ook niet voor iedereen weggelegd. Dat hangt af van je buffer voor tegenvallers, je financiële doelen en hoeveel risico je bereid bent te nemen. Maar het is natuurlijk zonde als je een leuke premie laat liggen voor iets dat je anders toch wel zou doen: laat Robeco ook voor jouw vrienden en familie werken.

 
1 Bron: 807 berichten op klantenvertellen.nl

Gerelateerde onderwerpen

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten