Waarom heb ik geen privacy-mail van Robeco gehad?

| Uw geld

De invoering van de nieuwe privacywet leidde tot een stortvloed van e-mails van organisaties dat ze zorgvuldig gaan omspringen met je persoonsgegevens. Dat was bij Robeco al goed geregeld.

  • Share

Is jouw mailbox de afgelopen weken ook ontploft met e-mails van organisaties die vertellen dat jouw privacy heel belangrijk voor hen is? Dan is het je misschien niet eens opgevallen dat je geen e-mail van Robeco hebt ontvangen over de nieuwe privacy wetgeving. Sinds 25 mei is de zogeheten Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Het doel van die regels is om persoonsgegevens beter te beschermen en om die bescherming in de hele Europese Unie gelijk te trekken. Organisaties moeten onder andere duidelijk maken waarom ze persoonsgegevens verzamelen, waarvoor die gebruikt worden en hoe lang ze die bewaren. Als je meer wilt weten over hoe Robeco omgaat met privacy dan kun je dat altijd nalezen in onze Privacy & Cookie policy.

Privacy keurmerk

Veel organisaties – variërend van de lokale sportvereniging tot grote instellingen – hebben je laten weten dat hun privacyregels zijn aangepast. Robeco heeft geen speciale e-mail gestuurd met het oog op de nieuwe privacy wetgeving. We hebben al sinds 2011 het Privacy Waarborg. Aan dit keurmerk kun je in één oogopslag zien of je persoonsgegevens niet misbruikt worden voor reclamedoeleinden. Het keurmerk is een initiatief van de DDMA (Dutch Dialogue Marketing Association).

In veilige handen

Bij de DDMA aangesloten organisaties zoals Robeco hebben zichzelf extra strenge regels opgelegd. Die regels gaan vaak verder dan de wettelijke verplichtingen voor het gebruik van persoonsgegevens voor reclame- en marketingdoeleinden, zoals de nieuwe ingevoerde AVG. Zo ben jij ervan verzekerd dat je persoonsgegevens bij Robeco in goede handen zijn.

Gerelateerde onderwerpen

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten