Beleggen voor iedereen

In 1929 was Robeco één van de eerste die particulieren de mogelijkheid bood om te beleggen. Nu kan iedereen online beleggen bij Robeco. Je geniet bij ons van de voordelen van een grote institutionele belegger, op maat gemaakt voor particulieren. We doen gedegen vooronderzoek en springen nooit zomaar in het diepe. En dat werpt zijn vruchten af. Grote institutionele beleggers en pensioenfondsen beleggen daarom bij Robeco. Wereldwijd heeft Robeco maar liefst 167 miljard euro in beheer. Daar profiteer jij ook van.

Zorgvuldig vooroplopen

Dankzij onze innovatie-drang zijn we vaak pioniers in de beleggingswereld. Zo was Robeco koploper in Quant-beleggen, staan we bekend om onze duurzame fondsen en zijn we een van de eerste met toegang tot de Chinese markt. We bieden een breed scala aan actieve investeringen, van aandelen tot obligaties. Dat is zorgvuldig vooroplopen.

Wie het risico kent bereikt meer

Bij Robeco beleg je altijd in een fonds. Een beleggingsfonds bestaat uit verschillende beleggingen in bedrijven of overheden. Door deze verzameling kan een tegenvallend resultaat van één bedrijf direct gecompenseerd worden door de resultaten van de overige beleggingen in een fonds. Zo spreid je het risico.

Kansen pakken in de opkomende wereld

Sinds de oprichting van Robeco beleggen we al in opkomende markten. Onze eerste investering in Peru dateert namelijk van 1930, een jaar na de oprichting. Nu beheren we meer dan 28,5 miljard euro in wereldwijde en regionale aandelen- en obligatiestrategieën voor opkomende landen.

Quants

Innovatief beleggen gaat hand-in-hand met kwantitatief beleggen. 25 jaar geleden is Robeco al begonnen met de ontwikkeling van kwantitatieve modellen. Modellen die naadloos aansluiten bij onze wetenschappelijke, systematische benadering. Dit heeft geleid tot wereldwijde erkenning van Robeco als koploper op het gebied van kwantitatief beleggen.

Duurzaam beleggen

Met onze blik op de toekomst zijn wij al vroeg begonnen met duurzame beleggingen. In 1999 introduceerden we als eerste grote vermogensbeheerder een duurzaam beleggingsfonds. Daarnaast moeten al onze beleggingsfondsen voldoen aan onze maatschappij, milieu en bestuur standaarden. We motiveren de bedrijven waar we in beleggen om duurzaam te ondernemen. Want duurzaam beleggen loont. Uit onderzoek blijkt dat bedrijven die duurzaamheid in hun beleid verankeren het beter doen dan bedrijven die daar geen aandacht aan besteden. Ontdek wat duurzaam beleggen bij Robeco voor je kan betekenen.

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten