Service & Contact

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden

Momenteel ontvangen wij veel meer vragen over het bijwerken van klantgegevens dan wij binnen een redelijke tijd kunnen beantwoorden. We hebben hiervoor een speciale pagina met veel gestelde vragen en bijbehorende antwoorden gemaakt. Hiermee bent u sneller geholpen.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact op

Verberg contact opnemen

Veelgestelde vragen

  • Vanuit onze poortwachtersfunctie vragen we al onze klanten zich online identificeren. Dit geldt ook voor klanten die recent nog hun gegevens en kopie identiteitsbewijs hebben doorgegeven. Daarnaast moeten wij ook vragen stellen over je inkomen en de herkomst van je vermogen. Zo kunnen we ongebruikelijke transacties opsporen.

  • De overheid verplicht ons om jouw klantdossier compleet te maken. Als je gegevens incompleet blijven dan moeten we helaas je rekening blokkeren. Je hebt dan geen toegang meer tot je tegoeden en storten is ook niet meer mogelijk. Dat willen wij graag samen met jou voorkomen.

  • De informatie die je bij ons aanlevert slaan wij op in ons administratiesysteem. In onze voorwaarden kun je lezen dat wij je spaargeld onderbrengen bij Rabobank Nederland. Daarom heb je een overeenkomst met Robeco Institutional Asset Management en met Rabobank Nederland en delen wij je gegevens ook met Rabobank Nederland. Lees voor meer informatie hierover Robeco’s privacy en cookie policy.

  • Onder identiteitsbewijs verstaan wij een geldig paspoort of Europese identiteitskaart (ID-kaart). Je kunt je niet identificeren met een rijbewijs want daarop staat niet je voornaam.

  • Geen probleem, tijdens het proces helpen we je verder met meer uitleg en alternatieven.

  • klik hier voor de overige veelgestelde vragen

Met een medewerker spreken?

Door de enorme druk zijn de wachttijden langer dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. Wilt u toch contact met ons opnemen dan zijn wij op maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 t/m 17:30.

Chatten

In gesprek
Chat offline

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten