Terug naar overzicht

Abonnementen

U bepaalt zelf welke e-mails u ontvangt van Robeco. Via Abonnementen in Mijn Robeco kunt u specifiek e-mails stopzetten, aanzetten of u in één keer afmelden voor alle promotionele e-mails. Zo houdt u de regie over uw inbox.

ABONNEMENTEN AAN- UITZETTEN

Serviceberichten

 • Wilt u per e-mail bevestigingen ontvangen van uw aan- en verkopen, stortingen en opnames? Meld u dan aan voor de transactie e-mails.

  Activeer de transactie e-mails

 • Wilt u op de hoogte blijven van de actuele rentestanden van Robeco? Activeer de Rentemelder en ontvang automatisch een e-mail wanneer de rente op uw Roparcosaldo verandert.

  Activeer de Rentemelder

 • Wilt u vooraf per e-mail geïnformeerd over de afschrijving van uw dienstverleningskosten? Activeer dan het dienstverleningskosten abonnement. Zo kunt u zorgen voor voldoende Roparco tegoed en hoeft er niets verkocht te worden.

  Activeer de Dienstverleningskosten berichten

Inspiratie

 • Twaalf keer per jaar op de hoogte van de laatste beurstrends, actualiteiten en aanbiedingen van Robeco. Er staan ook verwijzingen in naar beleggingskansen en interessante artikelen op onze website.

  Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief

 • In de Market Update geven experts van Robeco maandelijks hun blik op wereldwijde economische ontwikkelingen. Beleggingscategorieën en regio’s worden hierin beoordeeld en gecombineerd met toepasbaarheid in uw portefeuille.

  Stuur mij de Market Update

 • De Robeco Fund Update is een digitaal magazine dat vier keer per jaar wordt uitgegeven. Het bevat artikelen en columns van experts waarin onze visie naar voren komt.

  Stuur mij de Robeco Fund Update

 • Maandelijks wordt u op de hoogte gehouden van de 5 best presterende fondsen van dat moment, gebaseerd op resultaten van de afgelopen 3 jaar.

  Stuur mij de Top 5 Best presterende fondsen

Overige e-mails

 • Via onze administratieve e-mails blijft u altijd op de hoogte van wat er gebeurt op uw rekening, zoals uw uitgevoerde incasso of wijzigingen in rekeninggegevens. Deze berichten kunt u niet uitzetten.

 • U ontvangt ook berichten ter promotie van bijvoorbeeld nieuwe producten of speciale acties.

  Ga naar Abonnementen om u hier voor aan- of af te melden

Neem contact op

Heeft u vragen over onze abonnementen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U vindt al onze contactgegevens op onze contactpagina.

Neem contact op

Verberg contact opnemen

Veelgestelde vragen

 • Na opheffing kunt u nog steeds inloggen in Mijn Robeco. Ga via Mijn Gegevens naar Abonnementen (Ga naar Abonnementen om u aan- of af te melden om mailings stop te zetten.)

 • Nee deze e-mail kunt u helaas niet stopzetten. U ontvangt de mails omdat Robeco wettelijk verplicht is u te informeren over deze handelingen.

Met een medewerker spreken?

Door de enorme drukte zijn de wachttijden langer dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. Wilt u toch contact met ons opnemen dan zijn wij op maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur.

Chatten

In gesprek
Chat offline

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten