Hoe voeg ik een rekeninghouder toe aan mijn rekening?

U kunt een rekeninghouder toevoegen via Mijn Robeco. Selecteer de betreffende rekening in het linker menu, kies voor ‘rekeninginstellingen’ en vervolgens voor het tabje ‘rekeninghouders’. Hier kiest u voor de knop ‘e-mailadres doorgeven nieuwe klant’. Om te voorkomen dat onze rekeningen worden gebruikt voor financiële criminaliteit controleren we de identiteit van de nieuwe rekeninghouder.

Let op: is de nieuwe rekeninghouder al klant bij Robeco? Gebruik dan het wijzigingsformulier bestaande klant. U kunt het formulier en de aanvullende gegevens uploaden in Mijn Robeco door bij Mijn Gegevens te kiezen voor Document uploaden.

Hoe verwijder ik een rekeninghouder van mijn rekening?

U heeft een en/of rekening en u wilt een rekeninghouder van de rekening verwijderen? Dit kunt u aan ons doorgeven met dit formulier

Met dit formulier kunt u aangeven welke rekeninghouder blijft bestaan. U kunt het formulier en de aanvullende gegevens uploaden in Mijn Robeco door bij Mijn Gegevens te kiezen voor Document uploaden.

Hoe voeg ik een gemachtigde toe aan mijn rekening?

U kunt een gemachtigde toevoegen via Mijn Robeco. Selecteer de betreffende rekening in het linker menu, kies voor ‘rekeninginstellingen’ en vervolgens voor het tabje ‘rekeninghouders’. Hier kiest u voor de knop ‘e-mailadres doorgeven nieuwe klant’. Om te voorkomen dat onze rekeningen worden gebruikt voor financiële criminaliteit controleren we de identiteit van de gemachtigde.

Let op: is de gewenste gemachtigde op uw rekening al klant bij Robeco? Gebruik dan het wijzigingsformulier bestaande klant. U kunt het formulier en de aanvullende gegevens uploaden in Mijn Robeco door bij Mijn Gegevens te kiezen voor Document uploaden.

Hoe verwijder ik een gemachtigde van mijn rekening?

Een machtiging kunt u intrekken met dit formulier. Let op de vereiste handtekening en aanvullende gegevens die op het formulier worden vermeld. 

U kunt het formulier en de aanvullende gegevens uploaden in Mijn Robeco door bij Mijn Gegevens te kiezen voor Document uploaden.

Hoe kan ik mijn rekening opheffen?

U kunt uw rekening online opheffen via Mijn Robeco. Selecteer hiervoor de rekening die u wilt opheffen, kies vervolgens voor rekeninginstellingen en vervolgens voor rekening opheffen. U houdt na opheffing 7 jaar online toegang tot de rekening zodat u bij uw afschriften en overzichten kunt.

Mocht uw rekening niet in aanmerking komen voor online opheffen, dan kunt u een opheffing ook schriftelijk doorgeven met het daarvoor bestemde formulier opheffen rekening particulier. Wilt u een zakelijke rekening opheffen gebruik dan het formulier opheffen rekening zakelijk.

U kunt het formulier en de aanvullende gegevens uploaden in Mijn Robeco door bij Mijn Gegevens te kiezen voor Document uploaden.

Kan ik inzien wie er rekeninghouder is op mijn rekening?

Wie er rekeninghouder/betrokkene is op uw rekening ziet u in Mijn Robeco. Nadat u bent ingelogd, selecteert u links het betreffende rekeningnummer. Vervolgens kiest u voor de optie Rekeninginstellingen en de tab Rekeninghouders. Hier staan alle betrokkenen bij de rekening.

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten