E-mailadres wijzigen

U kunt uw e-mailadres online wijzigen in Mijn Robeco. Op deze pagina leest u hoe u dit kunt doen en waar u rekening mee kunt houden.

E-mailadres wijzigen

U kunt uw e-mailadres wijzigen via Persoonsgegevens in Mijn Robeco. Let wel op de volgende zaken:  

 • Het e-mailadres dient voor ieder persoon uniek te zijn. Het mag ook niet gelijk zijn aan dat van een andere rekeninghouder of gemachtigde
 • Heeft u geen geldig wachtwoord én geen toegang tot uw huidige e-mailadres, of heeft u nooit een e-mailadres geregistreerd bij Robeco? Gebruik dan het formulier Wijziging/opgave e-mailadres. Het formulier kunt u per post opsturen naar:

  Robeco
  Postbus 2100
  3000CC Rotterdam
   
 • U ontvangt een bevestigingslink op uw nieuwe e-mailadres zodra de registratie is volbracht.

E-mailadres bevestigen

Na het wijzigen van uw e-mailadres in Mijn Robeco of per formulier ontvangt u een bevestigingslink op het nieuwe e-mailadres. Na het klikken op de bevestigingslink is uw nieuwe e-mailadres direct actief en kunt u inloggen met hetzelfde wachtwoord als voor de wijziging.

Problemen met de wijziging?

Als het nieuwe e-mailadres niet opgeslagen kan worden en u een foutmelding krijgt is het e-mailadres waarschijnlijk al bekend bij Robeco. Een e-mailadres moet uniek zijn per persoon omdat het tevens uw persoonlijke inlognaam is. Probeer een ander e-mailadres op te slaan.

Heeft u het e-mailadres gewijzigd maar werkt de bevestigingslink niet? Kijk dan eerst of de wijziging wel is doorgekomen door een inlogpoging te doen met het nieuwe e-mailadres.

Neem contact op

Heeft u vragen na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U vindt al onze contactgegevens op onze contactpagina.

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten