Fiscaal jaaroverzicht

Het fiscaal jaaroverzicht is een weergave van uw vermogen op de eerste dag van het kalenderjaar. Deze gegevens geven wij ook door aan de belastingdienst en zijn na 1 maart zichtbaar op uw voorin gevulde aangifte. Het jaaroverzicht is begin februari beschikbaar in Mijn Robeco.

Waar vind ik het jaaroverzicht?

U kunt het jaaroverzicht begin februari downloaden in Mijn Robeco. Omdat u de gegevens zelf niet meer hoeft door te geven verstrekken wij het jaaroverzicht niet meer per post.

Direct naar het jaaroverzicht:

Jaaroverzicht openen en/of printen

Het openen en/of printen van het jaaroverzicht verschilt per browser. Klik hieronder op de browser die u gebruikt voor een instructie:

Koersen op het jaaroverzicht

De koers die gebruikt wordt voor de waardebepaling op het jaaroverzicht is de laatste koers van het fonds van het jaar. Oftewel de laatst bekende waarde. Deze waarde wordt ook wel de NAV-waarde (Net Asset Value = intrinsieke waarde). Deze waarde kan afwijken per fonds door de verschillende regio’s waar in belegd wordt of waar het fonds genoteerd staat.

Voor de belastingaangifte

Robeco is wettelijk verplicht om uw financiële gegevens door te geven aan de Belastingdienst. Het voordeel daarvan is dat de Belastingdienst voor u alvast een deels ingevulde aangifte kan klaarzetten wanneer u na 1 maart aangifte doet. Controleer altijd de bedragen en verbeter ze als dat nodig is.

Veelgestelde vragen

  • Ook de jaaroverzichten van opgeheven rekeningen zijn gewoon nog te downloaden in Mijn Robeco onder de tab Jaaroverzichten. Let er wel op dat u de opgeheven rekening selecteert aan de linkerkant van het scherm.

  • Wij bewaren de oude jaaroverzichten tot 7 jaar geleden. Dit is de wettelijke bewaartermijn van klantgegevens.

Geselecteerde fondsen

Rendement (3 jaar)
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
2Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten