Ik heb een mail van Robeco gehad over gegevens bijwerken, klopt dat?

Het klopt dat u een email van ons hebt gekregen. En het is heel verstandig dat u zich afvraagt of die mail wel echt van Robeco afkomstig is.

Om te zien of een mail echt van Robeco afkomstig is, kunt u kijken naar de afzender. Alle e-mails en meldingen worden verstuurd via @robeco.nl, @e.robeco.nl of @e.mijnrobeco.nl. Wij vragen per e-mail of telefonisch nooit om uw inloggegevens.

Twijfelt u of de e-mail of brief die u van ons ontvangen heeft wel echt is? Meld dit dan direct aan ons via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Ik heb een brief ontvangen voor het bijwerken van gegevens, wat moet ik doen?

U heeft een brief van Robeco ontvangen omdat wij geen e-mail adres van u hebben in onze administratie. U kunt de activatiecode in de brief gebruiken om het e-mailadres aan ons door te geven. Wanneer u dit doet, vragen wij u om veiligheidsredenen om uzelf opnieuw te identificeren.

Let op, wij vragen u nooit om een gebruikersnaam of wachtwoord.

Hoe weet ik dat er geen sprake is van phishing?

Zo herkent u een e-mail van Robeco:

  • E-mails van Robeco eindigen altijd op @robeco.nl, @e.robeco.nl of @e.mijnrobeco.nl
  • Via onze e-mails kunt u nooit rechtstreeks inloggen op Mijn Robeco. 
  • Wij vragen per e-mail of telefonisch nooit om uw inloggegevens.

Twijfelt u of de e-mail of brief die u van ons ontvangen heeft wel echt is? Meld dit dan direct aan ons via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Waarom moet ik mij identificeren. Ik ben toch al klant?

De overheid verwacht van ons dat wij meehelpen aan de bestrijding van fraude, witwassen en terrorismefinanciering. Daarom moeten wij uw transacties en uw identiteit nog beter controleren. Dit geldt ook voor klanten die recent nog hun gegevens en kopie identiteitsbewijs hebben doorgegeven.

Ik zie geen mededeling in Mijn Robeco?

Normaal gesproken vindt u de oranje mededeling in het midden van de pagina. Ziet u deze mededeling niet ga dan naar dit formulier. U logt eerst in. Daarna komt u uit bij de pagina waar u de gegevens kunt invullen.

Heeft u een rekening met meerdere rekeninghouders? Elke betrokkene heeft een eigen persoonlijke inlog. Let erop dat ieder individu met zijn eigen persoonlijke inloggegevens inlogt en de gegevens bijwerkt. De inloggegevens bestaan uit een e-mailadres en wachtwoord.

Wat gebeurt er als ik niets doe?

Blijft uw klantdossier incompleet dan moeten wij uw rekening(en) blokkeren. Bij een geblokkeerde rekening kunt u alleen nog beleggingen aan- of verkopen. Opnemen en storten is helaas niet meer mogelijk. U kunt uw rekening deblokkeren door uw gegevens bij te werken. Dit doet u door in te loggen op Mijn Robeco. Daar staat een oranje melding voor u klaar. Na het doorlopen van de stappen voeren wij een aantal controles uit, alvorens uw rekening te deblokkeren.

Uit welke stappen bestaat het ‘gegevens aanvullen’ proces?

Uw persoonsgegevens
Controleer of uw persoonsgegevens actueel en compleet zijn.

Uw inkomsten en vermogen
Geef aan voor welk doel u belegt bij Robeco en waar uw geld vandaan komt.

Uw identificatie
Identificeer uzelf met uw paspoort of ID-kaart via de Robeco Identificatie App. Een rijbewijs is niet toegestaan.

Uw antwoorden gebruiken we alleen om onze risico’s op het gebied van financiële criminaliteit in kaart te brengen en uit te sluiten.

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten