Waarom moet elke rekeninghouder een uniek e-mailadres hebben?

Om te voorkomen dat onze rekeningen worden gebruikt voor financiële criminaliteit controleren we de identiteit en leggen dit nauwkeurig vast. Zo weten we wie de eigenaren van de rekening zijn. Met een e-mail adres krijgt uw mede-rekeninghouder toegang tot de Mijn Robeco omgeving en het identificatieproces.

Wat gebeurt er als een mederekeninghouder zich niet identificeert?

Blijft uw klantdossier incompleet dan moeten wij uw rekening(en) blokkeren. Bij een geblokkeerde rekening kunt u geen geld opnemen.

Hoe kan ik een mederekeninghouder verwijderen van de rekening?

Met dit formulier kunt u aangeven welke rekeninghouder blijft bestaan. U kunt het formulier en de aanvullende gegevens uploaden in Mijn Robeco door bij 'Mijn Gegevens' te kiezen voor 'Document uploaden'. Meer informatie over rekeninghouders vind u op de pagina wijzigen rekeninghouders.

Mijn mederekeninghouder heeft zich succesvol geïdentificeerd. Ik blijf de oranje melding zien?

Ziet u de melding ''Geef het e-mailadres door van uw mederekeninghouder' in uw Mijn Robeco dashboard dan kunt u deze negeren. Op het moment dat inloggen mogelijk is voor uw mederekeninghouder verdwijnt de melding uit uw dashboard. Na identificatie kan het enkele dagen duren voordat uw mederekeninghouder kan inloggen en de rekeninggegevens kan inzien.

Ik heb me als mederekeninghouder succesvol geïdentificeerd. Waarom kan ik niet inloggen?

Na identificatie volgt er een controle van uw gegevens. Het kan om deze reden enkele dagen duren voordat u als mederekeninghouder kan inloggen en de rekeninggegevens kan inzien.

Mijn partner en ik gebruiken één e-mail adres. Waarom moeten wij verschillende doorgeven?

Robeco gebruikt uw e-mail adres om u persoonlijk te kunnen benaderen. Dit is de manier waarop onze dienstverlening is ingericht. Wanneer u beide rekeninghouder bent, hebben wij van alle rekeninghouders een uniek e-mailadres nodig.

Ik heb een bericht gekregen over identificatie maar de betrokken persoon is overleden?

Helaas is het overlijden van deze persoon nog niet tot ons gekomen. Onze excuses hiervoor. Wij willen dit zorgvuldig met u regelen en bieden een helpende hand bij de administratieve afwikkeling. Meer informatie over het melden van een overlijden vindt u op onze nalatenschapspagina.

Ik ben een gevolmachtigde op de rekening, moet ik mij identificeren?

Wellicht heeft u in het verleden een volmacht gekregen op de rekening van één van de rekeninghouders. Dit kan enige tijd geleden gebeurd zijn, en mogelijk bent u daar beiden niet meer van op de hoogte. U kunt deze volmacht eenvoudig beëindigen. Dit kunt u doen door het formulier opgave/intrekking machtiging in te vullen. Het formulier kunt u uploaden in Mijn Robeco, in het linker menu kiest u voor ‘Mijn gegevens’ vervolgens voor ‘document uploaden’.

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten