Waarom worden er vragen gesteld over de herkomst van mijn vermogen?

De overheid verwacht dat Robeco meehelpt in de bestrijding van fraude, witwassen en terrorismefinanciering. Daarom moeten wij uw transacties en uw identiteit nog beter controleren Zo helpen we financiƫle criminaliteit bestrijden. Bijvoorbeeld door ongebruikelijke transacties op te sporen.

Waarom vraagt Robeco om mijn salarisindicatie terwijl ik die vragen niet krijg van mijn bank?

Bij banken waar men een betaalrekening aanhoudt, kan de bank informatie over salaris vaak afleiden uit inkomen dat binnenkomt op deze rekeningen. Daarom is het voor banken meestal niet nodig om u deze vraag te stellen. De reden dat wij u deze vraag wel stellen is om zo een beeld te kunnen vormen over de totstandkoming of herkomst van uw vermogen. Zo kunnen wij de vraag beantwoorden of iemand in staat is om een dergelijk vermogen op te bouwen.

Wat doet Robeco met mijn gegevens?

De informatie die u bij ons aanlevert slaan wij op in ons administratiesysteem. In onze voorwaarden kunt u lezen dat wij uw spaargeld onderbrengen bij Rabobank Nederland. Daarom heeft u ook een overeenkomst met Robeco Institutional Asset Management en met Rabobank Nederland. Wij delen uw gegevens ook met Rabobank Nederland. Lees voor meer informatie onze Privacy en Cookie Policy.

Hoe lang bewaren jullie mijn gegevens?

Uw identificatie wordt bewaard zolang u bij ons klant bent. Daarna bewaren wij uw gegevens nog 7 jaar omdat wij wettelijk verplicht zijn onze administratie 7 jaar lang te bewaren.

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten