Terug naar overzicht

Meerderjarig (ge)worden

Een rekeninghouder van 18 jaar of ouder is zelf verantwoordelijk voor de Robecorekening. Lees op deze pagina wat de gevolgen zijn en wat u kunt regelen.

Wat gebeurt er met de rekening?

Op de dag dat de rekeninghouder 18 jaar wordt, blokkeren wij de rekening en verwijderen wij de wettelijk vertegenwoordiger(s) van de rekening. De rekeninghouder die meerderjarig is geworden kan ons vervolgens het formulier Meerderjarig worden toesturen om akkoord te gaan met de voorwaarden en het reglement van Robeco. De rekeninghouder krijgt hierna zelf toegang en zeggenschap tot de rekening.

Formulier Meerderjarig worden downloaden

Download hieronder het formulier en stuur dit met de aanvullende gegevens naar onderstaand adres:

Robeco 
Postbus 2100 
3000 CC Rotterdam 

Kunnen we u verder helpen?

Neem contact op

Verberg contact opnemen

Veelgestelde vragen

  • Mijn Robeco, uw persoonlijke pagina op onze site, is beveiligd met een wachtwoord dat u zelf heeft gekozen. Als u uw keuze maakt, toetsen wij de sterkte van uw wachtwoord. Dit moet immers niet makkelijk te raden zijn. Als extra voorzorgsmaatregel kunt u uw wachtwoorden het beste regelmatig wijzigen, het liefst minstens eens in de drie maanden. Het is niet verantwoord om langer dan een jaar hetzelfde wachtwoord aan te houden.

    Wilt u verder weten welke veiligheidsmaatregelen wij en uzelf kunt treffen om veilig te bankieren? Bekijk dan onze veelgestelde vragen over Veiligheid onder de categorie Dienstverlening.

  • U kunt zelf uw e-mailadres wijzigen in Mijn Robeco onder Gegevens & abonnementen. Heeft u nog geen e-mailadres doorgegeven of kunt u niet meer bij uw oude e-mailbox om de wijziging te bevestigen? Gebruik dan het formulier Opgave e-mailadres.

Met een medewerker spreken?

Door de enorme drukte zijn de wachttijden langer dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. Wilt u toch contact met ons opnemen dan zijn wij op maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur.

Chatten

In gesprek
Chat offline

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten