Hoe gaan wij om met uw informatie?

Wanneer u klant bij ons bent gebruiken wij uw persoonsgegevens. We hebben uw persoonsgegevens nodig voor de overeenkomst die we met u hebben. Maar ook om ervoor te zorgen dat u veilig belegt bij ons. Robeco gaat dan ook zorgvuldig met uw gegevens om en zorgt ervoor dat elke verwerking van uw gegevens voldoet aan de toepasselijke wet- en regelgeving. Lees voor meer informatie onze privacy en cookie policy.

Met wie delen jullie mijn gegevens?

De informatie die u bij ons aanlevert slaan wij op in ons administratiesysteem. In onze voorwaarden kunt u lezen dat wij uw spaargeld onderbrengen bij Rabobank Nederland. Daarom heeft u ook een overeenkomst met Robeco Institutional Asset Management en met Rabobank Nederland. Wij delen uw gegevens ook met Rabobank Nederland. Lees voor meer informatie onze privacy en cookie policy.

Hoe lang bewaren jullie mijn gegevens?

Wij zijn voor de belastingdienst verplicht om rekeninggegevens te bewaren 7 jaar na beëindigen van de rekening. Daarna verwijderen we automatisch uw gegevens. 

Bent u geen (ex-)rekeninghouder dan verwijderen we uw gegevens 12 maanden na vastlegging van uw gegevens of indien u dat eerder aan ons verzoekt.

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten