Terug naar overzicht

Robeco vraagt om informatie

Fraude, witwassen en financiering van terrorisme nemen toe in de wereld. De overheid wil dat alle aanbieders van financiƫle producten meehelpen in de bestrijding hiervan. Vanzelfsprekend werken wij daaraan mee.

Als beleggingsinstelling heeft Robeco een poortwachtersfunctie in de strijd tegen financiƫle criminaliteit. Het is onze wettelijke en maatschappelijke taak om transacties te onderzoeken en de identiteit en persoonsgegevens van klanten te controleren. Uw medewerking is daarbij van groot belang.

Heeft u een e-mail van Robeco ontvangen?

En vragen wij u in die e-mail om uw gegevens te controleren en waar nodig aan te vullen? Dan klopt dat. De afzender van de e-mail is klantenservice@e.robeco.nl of klantenservice@e.mijnrobeco.nl. Goed om te onthouden: wij vragen u nooit om uw inloggegevens. Ook zullen wij u nooit vanuit een e-mail vragen om direct in te loggen. De spelregels voor veilig bankieren vindt u hier.

Is uw e-mailadres niet bekend bij ons? Ga naar Opgave E-mailadres.

Wat vragen wij van u?

Aan alle vertegenwoordigers op een zakelijke rekening vragen wij om hun persoonlijke gegevens te controleren en waar naar nodig aan te vullen. Ook vragen we om een kopie van een geldig identiteitsbewijs. Dit is een paspoort of identiteitskaart. Een rijbewijs is niet toegestaan. Daarnaast stellen we u een aantal vragen over de opbrengsten van uw organisatie en de herkomst van het vermogen.

Ziet u geen mededeling in Mijn Robeco?

Via een mededeling in Mijn Robeco kunt u uw gegevens controleren en aanvullen. Ziet u geen mededeling? Ga dan via deze link naar het formulier: https://www.robeco.nl/gegevens-aanvullen/. Nadat u bent ingelogd, komt u uit op deze pagina.

Bent u gebeld door een van onze medewerkers?

En vragen wij in dat gesprek om gegevens aan te vullen? Dan klopt dat. U wordt gebeld door een medewerker van het klantinformatie-team als wij documenten of aanvullende informatie van u nodig hebben. We gebruiken deze informatie om uw klantdossier actueel te houden.

Wijzigen van een zakelijk vertegenwoordiger

Heeft u een zakelijke rekening en wilt u een vertegenwoordiger toevoegen of verwijderen? Dat kan met behulp van het formulier Wijzigen vertegenwoordiger(s).

Contact

Heeft u vragen naar aanleiding van een e-mail of telefoongesprek? Of wilt u door ons gebeld worden? U vindt de contactmogelijkheden op onze servicepagina. Daar heeft u ook de mogelijkheid om een terugbelafspraak in te plannen.

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten