Ik wil mijn geld beleggen hoe plaats ik een order?

Een order plaatsen kan via Mijn Robeco. U selecteert hiervoor links in het menu 'Aan- en verkopen'. U kunt voor één of meerdere aankopen en verkopen kiezen, of switchen door een combinatie te maken. Een extra fonds toevoegen doet u door op de knop ‘selecteer fonds’ te klikken. Uw aan- en verkopen worden verrekend met uw tegoed op Roparco (het spaartegoed).

Uw tegoed op Roparco kunt u aanvullen via Storten.

Hoe wijzig ik mijn order als ik hem reeds geplaatst heb?

Wilt u op een later tijdstip een bestaande opdrachten aanpassen, dan kan dat in uw Transactieoverzicht via de knop 'Opdracht aanpassen'. Let op: u kunt belegginsopdrachten alleen dezelfde dag vóór 14:00 wijzigen of annuleren.

Hoe annuleer ik mijn order?

Wilt u op een later tijdstip een bestaande opdrachten annuleren, dan kan dat in Transactieoverzicht via de knop 'Opdracht aanpassen'. Let op: u kunt belegginsopdrachten alleen dezelfde dag vóór 14:00 wijzigen of annuleren.

Wat zijn de verwerkingstijden als ik een order plaats?

Indien u op een beursdag vóór 14:00 uur een opdracht geeft, wordt deze tegen de koers van de volgende beursdag uitgevoerd. Plaatst u een order na 14:00 uur komt er één beursdag bij. U kunt tot 14:00 uur een opdracht annuleren of wijzigen. Selecteert u hiervoor in het menu 'Transactieoverzicht'.

Een feestdag kan orders vertragen of onmogelijk maken. In onze Agenda vindt u een maandoverzicht van deze feestdagen, welke fondsen dit betreft en wat dit specifiek betekent voor het handelen in deze fondsen.

Wat wordt bedoeld met handelstijden?

Voor beleggingsfondsen is er één handelsmoment per dag. Om recht te hebben op de koers van de eerstvolgende beursdag dient u uw opdracht vóór 14.00 uur te plaatsen, de zogenaamde cutoff tijd. Anders wordt het de eerstvolgende koers op de eerstvolgende beursdag.

Waarom is mijn order nog niet verwerkt?

Voor beleggingsfondsen is er één handelsmoment per dag. Indien u op een beursdag vóór 14:00 uur een opdracht geeft, wordt deze tegen de koers van de volgende beursdag uitgevoerd. Plaatst u een order na 14:00 uur komt er één beursdag bij.

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten