Zakelijk vertegenwoordiger toevoegen

Je bent bij een onderneming betrokken als vertegenwoordiger. Dat kan gezamenlijk met een andere bevoegde zijn of je bent afzonderlijk/zelfstandig bevoegd. Wij helpen je graag dit op een juiste manier te verwerken.

Hoe werkt het doorgeven van een nieuwe vertegenwoordiger of bevoegde?

Het doorgeven van een nieuwe vertegenwoordiger of bevoegde kan veilig en eenvoudig via onze website.

1. Verandering in de vertegenwoordiger melden
Je kunt een verandering in de vertegenwoordiger op een Robecorekening aan ons melden via het formulier onderaan deze pagina.

2. Gegevens vertegenwoordiger of bevoegde doorgeven
Na ontvangst van de melding, ontvangt de nieuwe vertegenwoordiger een e-mail. In deze e-mail staat een link om het e-mailadres te bevestigen. Na het bevestigen van het e-mailadres, kun je online jouw persoonsgegevens aan ons doorgeven. Daarnaast dien je een aanvullend document aan te leveren waaruit blijkt dat je als vertegenwoordiger aan de Robecorekening mag worden toegevoegd.

3. Je krijgt toegang tot de Robecorekening(en)
Na ontvangst van de persoonsgegevens en een aanvullend document, controleren wij hetgeen toegestuurd op juistheid en verwerken dit in onze administratie. Indien er sprake is van gezamenlijke bevoegdheid nemen wij contact op met de andere bevoegde(n). Hierna krijg je toegang tot de Robecorekening(en).

Veelgestelde vragen

  • Wij vragen u de volgende documenten aan te leveren:

    • Een recent uittreksel van de KVK
    • Een recente versie van de statuten

  • Hoe je aanvullende documenten kunt aanleveren staat in de mail die je ontvangt nadat je melding hebt gemaakt via het formulier onderaan deze pagina.

  • Voor het toevoegen van een bevoegde op een particuliere rekening hebben wij een aparte pagina. Hier lees je hoe u dit kunt doen.

  • De onderneming is rekeninghouder en je voegt in dit geval iemand toe die mag beschikken over de rekening. De rekening en het saldo hierop blijft eigendom van de onderneming.

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten