Robeco Special

Duurzaam beleggen in de liftNederland is koploper duurzaam beleggen en ook bij Robecoklanten neemt de interesse nog steeds toe. Lees in deze editie over de groei van deze beleggingsmarkt en onze aanpak. En ontdek waar de kansen liggen.

Het nieuwe normaal

Meer dan de helft van het wereldwijde vermogen wordt inmiddels op duurzame wijze belegd. Wat moet je weten over de opmars van deze vorm van beleggen?

Drie duurzame toppers

Duurzaam beleggen bijzonder? Anno 2021 is het de gewoonste zaak ter wereld. Om je te helpen bij het kiezen van een fonds, zetten wij een paar duurzame toppers op een rijtje.

Duurzame discussie

Dit jaar praten we met bedrijven over CO2-uitstoot, arbeidsomstandigheden en verbeteringen in de game-industrie. Dat doen we volgens onze vaste aanpak.

Biden’s groene groei

Met het aantreden van Joe Biden is ook de politieke wil toegevoegd om groene energie verder te laten opbloeien. En dat biedt kansen voor beleggers.

Feiten en cijfers

Wereldwijd wordt $30.700 miljard op duurzame wijze belegd. Dat bedrag is binnen twee jaar met 34% gegroeid. Tegenwoordig heeft meer dan de helft van alle beleggingen een duurzaam karakter.

(bron: Global Sustainable Investment Review)

Duurzame feiten en cijfers

Keurmerk voor expertise

Al 25 jaar geleden was RobecoSAM voorloper op het gebied van duurzaam beleggen. Vandaag staat het merk voor specifiek duurzaamheidsonderzoek. Door het als keurmerk te gebruiken laten we zien dat de inzichten integraal onderdeel zijn van ons beleggingsproces.

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten