Meest populaire fondsen

Meest populaire fondsen

Een overzicht van de meest gekochte Robecofondsen van dit jaar.

Selecteer hieronder een of meerdere fondsen

Bekijk de fondsen die het meest werden gekocht door Robeco klanten, van 1 januari tot en met 13 september 2019. Kies voor de fondsen die het beste passen bij jouw doel, risicobereidheid en beleggingstermijn. Houd altijd oog voor de risico's: het geld dat je inlegt kan in waarde stijgen, maar ook dalen. Per fonds staat aangegeven wat de risico- en rendementsverwachting is.

Voeg alles toe aan winkelwagen

Robeco High Yield Bonds CH EUR

3,6% Resultaat 3 jaar

Voorbeeldportefeulle 3 Grootste Meest populaire fonds 2018
Ga voor het rendement van risicovolle obligaties. Met dit dividenduitkerende High Yield-fonds beleg je in een gespreide portefeuille.
5 Nieuwste Duurzaam
Profiteer van de opkomst van de elektrische auto. Het fonds belegt in bedrijven die inspelen op kansen bij de ontwikkeling van slimme vervoersoplossingen.
Beleggingskans
Dit dividenduitkerende fonds richt zich op aandelen in volwassen én opkomende markten, die minder gevoelig zijn voor koersschommelingen dan risicovollere aandelen.
Investeer in opkomende markten als Taiwan en Maleisië. Aandelen in dit dividenduitkerende fonds reageren stabieler op koersschommelingen dan risicovollere aandelen.
Investeer met Robeco Global FinTech Equities in de toenemende digitalisering en innovatieve ontwikkelingen van de financiële sector.

Meest gekochte fondsen (in belegde bedragen) door particuliere klanten van Robeco, exclusief Robeco ONE en fondsen die niet meer kunnen worden aangekocht. Per fonds zie je het gemiddelde jaarrendement over de afgelopen drie jaar. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Maandbeleggen

Naast een eenmalige inleg kun je ook maandbeleggen. Zo middel je de aankoopprijs en beperk je het risico van verkeerd timen. Bovendien is maandbeleggen via een incasso altijd zonder aankoopkosten. Maandbeleggen regelt u heel eenvoudig via Mijn Robeco.

Slim beleggen

Bij Robeco bepaal je zelf waarom je wilt beleggen, wanneer je resultaat wilt zien en hoeveel risico je wilt nemen. Beleggen doe je om een doel te bereiken, wanneer je dat doel wilt bereiken is bepalend hoe lang en met welk risico je een belegging aan kunt gaan. Hierbij geldt hoe meer rendement je wilt behalen, hoe hoger het risico je bereid moet zijn om te nemen. Des te langer je wilt beleggen, des te groter de kans dat je een aantrekkelijk rendement behaalt. Maar onthoudt dat je belegging ook in waarde kan dalen. Dus beleg alleen met geld dat je over hebt en zorg dat je buiten jouw beleggingen om een buffer hebt voor onverwachtse uitgaven.

Liever een medewerker spreken?

Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van experts zit klaar om al uw beleggingsvragen te beantwoorden. We helpen graag!

Neem contact op

Verberg contact opnemen

Veelgestelde vragen over beleggen

  • Maandelijks een bedrag opzij zetten voor een bepaald doel kennen we allemaal. Maar wist je dat je dit ook over kunt maken naar een beleggingsrekening bij Robeco? Met maandbeleggen bouw je jouw belegde vermogen op, zonder aan- of verkoopkosten. Een eenvoudige manier om zorgeloos aan jouw vermogen te bouwen. Of dat van je kind. Ontdek maandbeleggen.

  • Bij Robeco krijg je alle middelen om zo goed mogelijk zelf te beleggen. Zo zijn er handige tools die jou helpen de juiste keuze te maken, bijvoorbeeld de Robeco fondsselector of meet je optimale inleg met de geldmeter. Ontdek de Robeco beleggingstools.

  • Bij Robeco beleg je niet in individuele aandelen, maar in fondsen. Zo spreid je automatisch het risico en de experts van Robeco onderhouden de fondsen voor je. Ontdek wat beleggen in beleggingsfondsen precies inhoudt.

  • Bij Robeco kun je verschillende beleggingsfondsen aankopen. Welke manier van beleggen het beste aansluit op jouw wensen en welke fondsen daarbij horen bepaal je zelf. Met deze vijf tips wordt een beleggingsfonds kiezen stukken makkelijker.

  • Je kunt zelf beleggen, maar je kunt bij Robeco ook zakelijk beleggen. Start eenvoudig met zakelijk beleggen.

  • Beleggen bij Robeco doe je zonder kopzorgen. Met deze tips kun je jouw manier van beleggen optimaliseren. Ontdek de basisregels voor slim beleggen.

  • Beleggen biedt geen garantie dat je altijd het gewenste rendement behaalt. Door de juiste risico’s te kiezen kun je een mooi rendement behalen. Lees meer over beleggingsrisico’s.

Met een medewerker spreken?

Bereikbaar: maandag t/m donderdag: 09:00 - 21:00 | vrijdag: 09:00 - 17:30 | zaterdag: 10:00 - 16:00

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten