Meest populaire fondsen

Meest populaire fondsen

Een overzicht van de meest gekochte Robecofondsen van dit jaar.

Selecteer hieronder een of meerdere fondsen

Bekijk de fondsen die het meest werden gekocht door Robeco klanten, van 1 januari tot en met 12 oktober 2018. Kies voor de fondsen die het beste passen bij jouw doel, risicobereidheid en beleggingstermijn. Houd altijd oog voor de risico's: het geld dat je inlegt kan in waarde stijgen, maar ook dalen. Per fonds staat aangegeven wat de risico- en rendementsverwachting is.

Voeg alles toe aan winkelwagen
Beleggingskans Top 5 fondsen Meest populaire fonds 2018
Lift mee op de kracht van sterke merken en profiteer van langdurige trends op de consumentenmarkt. Dit fonds belegt in succesvolle internationale consumentenmerken.
Top 5 fondsen Duurzaam
Investeer in innovatieve basismaterialen en in technieken die zorgen voor meer efficiëntie in de winning, verwerking en het gebruik van grondstoffen.

Rolinco EUR G

7,6% Resultaat 3 jaar

Trend Top 5 fondsen
Investeer met Robeco Global FinTech Equities in de toenemende digitalisering en innovatieve ontwikkelingen van de financiële sector.
Beleggingskans
Robeco QI Global Developed Enhanced Index Eq. Fund combineert indexbeleggen met de toegevoegde waarde van ons beproefde computermodel en keert jaarlijks dividend uit.

Meest gekochte fondsen (in belegde bedragen) door particuliere klanten van Robeco, exclusief Robeco ONE en fondsen die niet meer kunnen worden aangekocht. Per fonds zie je het gemiddelde jaarrendement over de afgelopen drie jaar. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Periodiek inleggen

Naast een eenmalige inleg kun je ook periodiek inleggen. Zo middel je de aankoopprijs en beperk je het risico van verkeerd timen. Bovendien is periodiek inleggen via een incasso altijd zonder aankoopkosten. Periodiek inleggen regelt u heel eenvoudig via Mijn Robeco.

Slim beleggen

Bij Robeco bepaal je zelf waarom je wilt beleggen, wanneer je resultaat wilt zien en hoeveel risico je wilt nemen. Beleggen doe je om een doel te bereiken, wanneer je dat doel wilt bereiken is bepalend hoe lang en met welk risico je een belegging aan kunt gaan. Hierbij geldt hoe meer rendement je wilt behalen, hoe hoger het risico je bereid moet zijn om te nemen. Des te langer je wilt beleggen, des te groter de kans dat je een aantrekkelijk rendement behaalt. Maar onthoudt dat je belegging ook in waarde kan dalen. Dus beleg alleen met geld dat je over hebt en zorg dat je buiten jouw beleggingen om een buffer hebt voor onverwachtse uitgaven.

Liever een medewerker spreken?

Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van experts zit klaar om al uw beleggingsvragen te beantwoorden. We helpen graag!

Neem contact op

Verberg contact opnemen

Veelgestelde vragen

Met een medewerker spreken?

Bereikbaar: maandag t/m donderdag: 09:00 - 21:00 | vrijdag: 09:00 - 17:30 | zaterdag: 10:00 - 16:00

Geselecteerde fondsen

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
2Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten