Meest bekeken

Populairste fondsen

Bekijk welke Robecofondsen deze maand het meest werden bekeken.

Selecteer hieronder een of meerdere fondsen

Of

Voeg alles toe aan winkelwagen
Voorbeeldportefeulle Duurzaam Top 5 fondsen
Het oudste beleggingsfonds van Nederland belegt wereldwijd in 30 tot 40 bedrijven, die zich onderscheiden door een hoge winstgevendheid en duurzame bedrijfsvoering.
Top 5 fondsen Meest populaire fonds 2019 Beleggingskans
Lift mee op de kracht van sterke merken en profiteer van langdurige trends op de consumentenmarkt. Dit fonds belegt in succesvolle internationale consumentenmerken.

Rolinco EUR G

13,5% Resultaat 3 jaar

Top 5 fondsen Trend
Profiteer door vooruit te kijken. Met dit aandelenfonds speel je in op veelbelovende groeitrends, zoals digitalisering en gezond leven.
Beleggingskans Top 5 fondsen Duurzaam
Beleggen in slimme energietoepassingen is beleggen in de toekomst. Met deze portefeuille investeer je in duurzame energie, een interessante groeimarkt.

Robeco High Yield Bonds CH EUR

2,3% Resultaat 3 jaar

3 Grootste
Ga voor het rendement van risicovolle obligaties. Met dit dividenduitkerende High Yield-fonds beleg je in een gespreide portefeuille.

Je ziet de vijf Robeco PLUS fondsen waarvan de productinformatie deze maand het meeste werd bekeken door bezoekers van de website. Robeco ONE en fondsen die niet meer kunnen worden gekocht worden niet getoond. Per fonds zie je het gemiddelde jaarrendement over de afgelopen drie jaar. De waarde van je belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Slim beleggen

Bij Robeco bepaal je zelf waarom je wilt beleggen, wanneer je resultaat wilt zien en hoeveel risico je wilt nemen. Beleggen doe je om een doel te bereiken. Wanneer je dat doel wilt bereiken bepaalt hoe lang en met welk risico je een belegging aan kunt gaan. Hierbij geldt: hoe meer rendement je wilt behalen, des te hoger is het risico dat je bereid moet zijn om te nemen. En hoe langer je wilt beleggen, des te groter is de kans dat je een aantrekkelijk rendement behaalt. Maar onthoudt dat je belegging ook in waarde kan dalen. Dus beleg alleen met geld dat je over hebt en zorg dat je buiten jouw beleggingen om een buffer hebt voor onverwachte uitgaven.

Liever een medewerker spreken?

Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van experts zit klaar om al uw beleggingsvragen te beantwoorden. We helpen graag!

Neem contact op

Verberg contact opnemen

Veelgestelde vragen over beleggen

  • Maandelijks een bedrag opzij zetten voor een bepaald doel kennen we allemaal. Maar wist je dat je dit ook over kunt maken naar een beleggingsrekening bij Robeco? Met maandbeleggen bouw je jouw belegde vermogen op, zonder aan- of verkoopkosten. Een eenvoudige manier om zorgeloos aan jouw vermogen te bouwen. Of dat van je kind. Ontdek maandbeleggen.

  • Bij Robeco krijg je alle middelen om zo goed mogelijk zelf te beleggen. Zo zijn er handige tools die jou helpen de juiste fondsen te kiezen, zoals de Robeco fondsselector. Of bepaal je optimale inleg met de geldmeter. Ontdek de Robeco beleggingstools.

  • Bij Robeco beleg je niet in individuele aandelen, maar in fondsen. Zo spreid je automatisch het risico en de experts van Robeco onderhouden de fondsen voor je. Ontdek wat beleggen in beleggingsfondsen precies inhoudt.

  • Bij Robeco kun je verschillende beleggingsfondsen aankopen. Welke manier van beleggen het beste aansluit op jouw wensen en welke fondsen daarbij horen bepaal je zelf. Met deze vijf tips wordt een beleggingsfonds kiezen stukken makkelijker.

  • Beleggen bij Robeco doe je zonder kopzorgen. Met deze tips kun je jouw manier van beleggen optimaliseren. Ontdek de basisregels voor slim beleggen.

  • Beleggen biedt geen garantie dat je altijd het gewenste rendement behaalt. Door de juiste risico’s te kiezen kun je een mooi rendement behalen. Lees meer over beleggingsrisico’s.

Met een medewerker spreken?

Bereikbaar: maandag t/m donderdag: 09:00 - 21:00 | vrijdag: 09:00 - 17:30 | zaterdag: 10:00 - 16:00

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten