Meest bekeken

Populairste fondsen

Bekijk welke Robecofondsen deze maand het meest werden bekeken.

Selecteer hieronder een of meerdere fondsen

Of

Selecteer alle fondsen
Speel in op actuele ontwikkelingen en veelbelovende trends
Lift mee op de kracht van sterke merken en profiteer van langdurige trends op de consumentenmarkt. Dit fonds belegt in succesvolle internationale consumentenmerken.
Door onze experts geselecteerd als goede basis voor uw portefeuille
Het oudste beleggingsfonds van Nederland belegt wereldwijd in 30 tot 40 bedrijven, die zich onderscheiden door een hoge winstgevendheid en duurzame bedrijfsvoering.
Speel in op actuele ontwikkelingen en veelbelovende trends
Beleg in een van de grootste groeimarkten ter wereld via een geconcentreerde portefeuille met binnenlandse aandelen van toonaangevende Chinese bedrijven, beheerd door onze lokale specialisten.

Robeco Chinese Equities F EUR

-12,6% Resultaat 3 jaar

Speel in op actuele ontwikkelingen en veelbelovende trends
Beleg in een van de grootste economieën ter wereld via een geconcentreerde portefeuille toonaangevende Chinese bedrijven, beheerd door onze lokale specialisten.

Rolinco EUR G

4,6% Resultaat 3 jaar

Speel in op actuele ontwikkelingen en veelbelovende trends Beleg in veelbelovende trends en groeimarkten van dit moment
Profiteer door vooruit te kijken. Met dit aandelenfonds speel je in op veelbelovende groeitrends, zoals digitalisering en gezond leven.

Je ziet de vijf Robeco PLUS fondsen waarvan de productinformatie deze maand het meeste werd bekeken door bezoekers van de website. Robeco ONE en fondsen die niet meer kunnen worden gekocht worden niet getoond. Per fonds zie je het gemiddelde jaarrendement over de afgelopen drie jaar. De waarde van je belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Slim beleggen

Bij Robeco bepaal je zelf waarom je wilt beleggen, wanneer je resultaat wilt zien en hoeveel risico je wilt nemen. Beleggen doe je om een doel te bereiken. Wanneer je dat doel wilt bereiken bepaalt hoe lang en met welk risico je een belegging aan kunt gaan. Hierbij geldt: hoe meer rendement je wilt behalen, des te hoger is het risico dat je bereid moet zijn om te nemen. En hoe langer je wilt beleggen, des te groter is de kans dat je een aantrekkelijk rendement behaalt. Maar onthoudt dat je belegging ook in waarde kan dalen. Dus beleg alleen met geld dat je over hebt en zorg dat je buiten jouw beleggingen om een buffer hebt voor onverwachte uitgaven.

Niet gevonden wat je zocht?

Veelgestelde vragen

  • Met een incassomachtiging kunt u maandelijks een bedrag laten incasseren van uw tegenrekening. Hiermee kunt u automatisch beleggingen aankopen. Met Maandbeleggen spreidt u uw inleg en risico. Zo bouwt u zonder aankoopkosten op een simpele manier belegd vermogen op.

  • Bij Robeco krijg je alle middelen om zo goed mogelijk zelf te beleggen. Zo zijn er handige tools die jou helpen de juiste fondsen te kiezen, zoals de Robeco fondsselector. Of bepaal je optimale inleg met de geldmeter. Ontdek de Robeco beleggingstools.

  • Bij Robeco beleg je niet in individuele aandelen, maar in fondsen. Zo spreid je automatisch het risico en de experts van Robeco onderhouden de fondsen voor je. Ontdek wat beleggen in beleggingsfondsen precies inhoudt.

  • Bij Robeco kun je verschillende beleggingsfondsen aankopen. Welke manier van beleggen het beste aansluit op jouw wensen en welke fondsen daarbij horen bepaal je zelf. Met deze vijf tips wordt een beleggingsfonds kiezen stukken makkelijker.

Hulp nodig? We staan voor je klaar.

  • Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen
  • Je eigen vraag stellen via de zoekbalk
  • Spreek een medewerker via chat of telefoon

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten