Robeco Asia-Pacific Equities F EUR

Beleg in ontwikkelde en opkomende landen in Azië en de Pacific, zoals Japan en Australië. Onze fondsmanager heeft een selectie gemaakt van interessante bedrijven.
Rendement en Risico
Een hoge risico- en rendementsverwachting duidt op een hoger beleggingsrisico, en doorgaans op een hoger rendement. Onthoud dat je nooit zekerheid over je rendement hebt.
Morningstar
De Morningstar Rating is een objectieve maatstaf voor de prestaties van een beleggingsfonds. Morningstar vergelijkt fondsen binnen een categorie op basis van historisch rendement, gecorrigeerd voor risicoprofiel en (beheer)kosten. Hoe meer sterren, hoe hoger de waardering.
Rendement afgelopen 3 jaar
8,98%
Dividend
Dividend is een uitbetaling van winst aan de aandeelhouders. Het dividend wordt maandelijks, per kwartaal of per jaar uitgekeerd.
Nee
Categorie
Aandelen

Rendement

per
Rendement

3 jaar- en 5 jaarrendement tonen het gemiddeld rendement per jaar. YTD (year-to-date) het rendement vanaf het vorig jaareinde tot de datum waarop de informatie werd ververst. Alleen bij een update per eind december is het ytd-rendement daardoor gelijk aan het jaarrendement.

Periode Rendement (%)
1 jaar -4,23
3 jaar 8,98
5 jaar 2,56
Dit jaar 2,15
Sinds start 6,02

Over het fonds

Robeco Asia-Pacific Equities belegt in zowel ontwikkelde- als opkomende markten in Azië en de Pacific. De goed gespreide maar geconcentreerde portefeuille bestaat uit een zorgvuldig samengestelde selectie van zo'n 90 aandelen in landen als Japan, China, Zuid-Korea en Australië.

In dit fonds wordt € 441 miljoen belegd

Joshua Crabb, Harfun Ven Fondsmanager

Lees meer

Verberg

Joshua Crabb is hoofdportefeuillemanager en hoofd van Asia-Pacific Equities. Hij richt zich binnen het universum van opkomende markten op Thailand en Vietnam. Voordat hij in 2018 bij Robeco in dienst kwam, was Joshua hoofd van Asian Equities bij Old Mutual en portefeuillemanager bij BlackRock en Prudential in Hongkong. Hij begon zijn carrière in de beleggingssector in 1996 als sectoranalist bij BT Financial Group. Joshua studeerde cum laude af in Finance aan de University of Western Australia en is CFA®-charterholder. Harfun Ven is portefeuillemanager in het Asia Pacific-team, waarin hij zich richt op cyclische sectoren. Voordat hij in 2008 bij Robeco in dienst kwam, werkte hij als portefeuillemanager Japanese Equities bij Alliance Trust. Harfun was ook beheerder van Premier Alliance Trust Japan Equity, een fonds die tot het hoogste kwartiel behoort. Daarvoor was hij zes jaar werkzaam bij Bowen Capital Management, als beheerder van fondsen die beleggen in Japan en Azië-Pacific. Hij begon zijn carrière in de beleggingssector in 1998. Hij is opgegroeid in Japan en spreekt vloeiend Japans, Kantonees en Engels. Harfun heeft een master van Boston University en een bachelor van de University of Massachusetts.

Verberg

Kosten

De lopende fondskosten van dit fonds zijn 1,01%.

De fondsmanager kan de beleggingen in het fonds wijzigen. De daaraan verbonden kosten zijn ingeschat op 0,17%. Deze kosten zijn verwerkt in de koers en worden niet apart in rekening gebracht. Naast de fondskosten betaal je dienstverleningskosten.

Ga naar de rekentool

Robeco Asia-Pacific Equities F EUR

Beleg in ontwikkelde en opkomende landen in Azië en de Pacific, zoals Japan en Australië. Onze fondsmanager heeft een selectie gemaakt van interessante bedrijven.
Koop dit fonds

Niet gevonden wat je zocht?

Veelgestelde vragen

  • U klikt op 'koop dit fonds' op deze pagina. Vervolgens klikt u op 'selectie aankopen' u wordt nu doorgeleid naar uw Mijn Robeco omgeving. Hier voert u het gewenste bedrag in.

  • Indien u op een beursdag vóór 14:00 uur een opdracht geeft, wordt deze tegen de koers van de volgende beursdag uitgevoerd. Plaatst u een order na 14:00 uur komt er één beursdag bij.

  • Uw portefeuillerendement vindt u overzichtelijk terug via 'Rendement' in het menu in Mijn Robeco.

Hulp nodig? We staan voor je klaar.

  • Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen
  • Je eigen vraag stellen via de zoekbalk
  • Spreek een medewerker via chat of telefoon

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten