Robeco Multi Market Bond Jul 09/19 (EUR) Info

Over het fonds

Belegt in handelsstrategieën die gebaseerd zijn op kwantitatieve analyse. De onderliggende strategie van de Robeco Multi Market Obligatie Mei 09/19 belegt wereldwijd in een groot aantal futures en forwards markten. Deze strategie is gebaseerd op grondige analyses van koersbewegingen door een researchteam van kwantitatief geschoolde academici. De analytische marktbenadering probeert te profiteren van koerspatronen in wereldwijde markten, waaronder futures en forward contracten op aandelenindices, individuele aandelen, rente-instrumenten, valuta's en grondstoffen zoals metalen, energie- en agrarische producten. Deze beleggingsstrategie heeft de afgelopen tien jaar een aantoonbare lage correlatie met het rendement op aandelen- en obligatiemarkten opgeleverd. De sterk gediversificeerde portefeuilles kunnen beleggen in ongeveer 320 componenten. De benadering is uiterst consistent en gedisciplineerd en heeft sinds de start in 1992 zijn effectiviteit onder zeer verschillende marktomstandigheden bewezen.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact op

Verberg contact opnemen

Veelgestelde vragen

  • Mijn Robeco, uw persoonlijke pagina op onze site, is beveiligd met een wachtwoord dat u zelf heeft gekozen. Als u uw keuze maakt, toetsen wij de sterkte van uw wachtwoord. Dit moet immers niet makkelijk te raden zijn. Als extra voorzorgsmaatregel kunt u uw wachtwoorden het beste regelmatig wijzigen, het liefst minstens eens in de drie maanden. Het is niet verantwoord om langer dan een jaar hetzelfde wachtwoord aan te houden.

    Wilt u verder weten welke veiligheidsmaatregelen wij en uzelf kunt treffen om veilig te bankieren? Bekijk dan onze veelgestelde vragen over Veiligheid onder de categorie Dienstverlening.

  • U kunt zelf uw e-mailadres wijzigen in Mijn Robeco onder Gegevens & abonnementen. Heeft u nog geen e-mailadres doorgegeven of kunt u niet meer bij uw oude e-mailbox om de wijziging te bevestigen? Gebruik dan het formulier Opgave e-mailadres.

Met een medewerker spreken?

Bereikbaar: maandag t/m donderdag: 09:00 - 21:00 | vrijdag: 09:00 - 17:30 | zaterdag: 10:00 - 16:00

Geselecteerde fondsen

Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
2Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten