Robeco Sustainable Property Equities F EUR

Beleg in veelbelovende trends en groeimarkten van dit moment
Beleg in veelbelovende trends en groeimarkten van dit moment
Profiteer van wereldwijde trends in vastgoed. Beleg in duurzame kantoorpanden en winkelcentra op toplocaties.
Rendement en Risico
Een hoge risico- en rendementsverwachting duidt op een hoger beleggingsrisico, en doorgaans op een hoger rendement. Onthoud dat je nooit zekerheid over je rendement hebt.
Morningstar
De Morningstar Rating is een objectieve maatstaf voor de prestaties van een beleggingsfonds. Morningstar vergelijkt fondsen binnen een categorie op basis van historisch rendement, gecorrigeerd voor risicoprofiel en (beheer)kosten. Hoe meer sterren, hoe hoger de waardering.
Rendement afgelopen 3 jaar
3,71%
Dividend
Dividend is een uitbetaling van winst aan de aandeelhouders. Het dividend wordt maandelijks, per kwartaal of per jaar uitgekeerd.
Nee
Categorie
Aandelen

Rendement

per
Rendement

3 jaar- en 5 jaarrendement tonen het gemiddeld rendement per jaar. YTD (year-to-date) het rendement vanaf het vorig jaareinde tot de datum waarop de informatie werd ververst. Alleen bij een update per eind december is het ytd-rendement daardoor gelijk aan het jaarrendement.

Periode Rendement (%)
1 jaar -12,28
3 jaar 3,71
5 jaar 2,39
Dit jaar -0,22
Sinds start 6,29

Gemiddeld rendement per jaar. Een periode korter dan een jaar is niet representatief voor de prestaties op langere termijn. De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Over het fonds

Robeco Sustainable Property Equities identificeert sterke wereldwijde trends in de vastgoedsector. Binnen deze trends richt dit fonds zich op ondernemingen met de beste vooruitzichten binnen de sector: van datacenters tot testcentra voor de medische sector. De fondsmanagers maken gebruik van zorgvuldig ontwikkelde modellen om aandelen te kiezen met goede winstverwachtingen en aantrekkelijke waarderingen. Keert geen dividend uit.

In dit fonds wordt € 380 miljoen belegd

Folmer Pietersma, Frank Onstwedder Fondsmanager

Lees meer

Verberg

Folmer Pietersma is portefeuillemanager van het fonds Robeco Sustainable Property Equities en is lid van het Sustainable Global Equities-team. Voordat hij in 2007 bij Robeco in dienst kwam, werkte Folmer bij ABN AMRO Asset Management als portefeuillemanager en financieel analist. Hij begon zijn carrière in 1997 bij ING. Hij studeerde economie aan de Universiteit van Tilburg en beschikt over een CEFA-registratie. Frank Onstwedder is portefeuillemanager van het fonds Robeco Sustainable Property Equities en is lid van het Sustainable Global Equities-team. Hij kwam in 2018 terug in dienst bij Robeco. Daarvoor was Frank werkzaam bij NN IP in de periode 2009-2018 als Head of Financials en analist vastgoed in het onderzoeksteam voor wereldwijde aandelen, en als portefeuillemanager bij Lehman Brothers/Neuberger Berman in de periode 2007-2009. In de periodes 1994-1998 en 2000-2007 bekleedde hij verschillende functies bij Robeco, waaronder portefeuillemanager van het Robeco Property Fund. Tussen deze twee periodes was hij werkzaam bij Aegon Investment Management. Hij studeerde econometrie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Verberg

Kosten

De lopende fondskosten van dit fonds zijn 0,91%.

De fondsmanager kan de beleggingen in het fonds wijzigen. De daaraan verbonden kosten zijn ingeschat op 0,07%. Deze kosten zijn verwerkt in de koers en worden niet apart in rekening gebracht. Naast de fondskosten betaal je dienstverleningskosten.

Ga naar de rekentool

Robeco Sustainable Property Equities F EUR

Profiteer van wereldwijde trends in vastgoed. Beleg in duurzame kantoorpanden en winkelcentra op toplocaties.
Koop dit fonds

Niet gevonden wat je zocht?

Veelgestelde vragen

  • U klikt op 'koop dit fonds' op deze pagina. Vervolgens klikt u op 'selectie aankopen' u wordt nu doorgeleid naar uw Mijn Robeco omgeving. Hier voert u het gewenste bedrag in.

  • Indien u op een beursdag vóór 14:00 uur een opdracht geeft, wordt deze tegen de koers van de volgende beursdag uitgevoerd. Plaatst u een order na 14:00 uur komt er één beursdag bij.

  • Uw portefeuillerendement vindt u overzichtelijk terug via 'Rendement' in het menu in Mijn Robeco.

Hulp nodig? We staan voor je klaar.

  • Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen
  • Je eigen vraag stellen via de zoekbalk
  • Spreek een medewerker via chat of telefoon

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten