RobecoSAM Biodiversity Equities F EUR

Dit fonds werd recent geïntroduceerd
Dit fonds werd recent geïntroduceerd
Investeer in bescherming van biodiversiteit, om zo natuur ruimte te geven zich te herstellen. Met dit fonds beleg je in bedrijven die aantoonbaar een positieve invloed hebben op de biodiversiteit.
Rendement en Risico
Een hoge risico- en rendementsverwachting duidt op een hoger beleggingsrisico, en doorgaans op een hoger rendement. Onthoud dat je nooit zekerheid over je rendement hebt.
Morningstar
De Morningstar Rating is een objectieve maatstaf voor de prestaties van een beleggingsfonds. Morningstar vergelijkt fondsen binnen een categorie op basis van historisch rendement, gecorrigeerd voor risicoprofiel en (beheer)kosten. Hoe meer sterren, hoe hoger de waardering.
Geen rendementshistorie
Dividend
Dividend is een uitbetaling van winst aan de aandeelhouders. Het dividend wordt maandelijks, per kwartaal of per jaar uitgekeerd.
Nee
Categorie
Aandelen

Rendement

per
Rendement

3 jaar- en 5 jaarrendement tonen het gemiddeld rendement per jaar. YTD (year-to-date) het rendement vanaf het vorig jaareinde tot de datum waarop de informatie werd ververst. Alleen bij een update per eind december is het ytd-rendement daardoor gelijk aan het jaarrendement.

Periode Rendement (%)
Dit jaar 2,19
Sinds start 2,69

Over het fonds

Een miljoen soorten dieren en planten loopt het risico uit te sterven. De biodiversiteit neemt sneller af dan ooit. Daarom belegt RobecoSAM Biodiversity Equities jouw investering in tientallen bedrijven die de vernietiging van bossen, planten en dieren helpen tegengaan. En zo bijdragen aan de bescherming van de biodiversiteit.

In dit fonds wordt € 3 miljoen belegd

David Thomas, Aaron Re'em Fondsmanager

Lees meer

Verberg

David Thomas is portefeuillemanager van de RobecoSAM Biodiversity Equities-strategie. Voordat hij in 2022 bij Robeco in dienst kwam, was David portefeuillemanager bij Ellerston Capital. Daar beheerde hij meerdere strategieën, waaronder een fonds voor een van de grootste staatsbeleggers ter wereld. David brengt 28 jaar ervaring op de financiële markten met zich mee en heeft gewerkt voor wereldwijde ondernemingen, zoals Price Waterhouse Coopers, Macquarie Bank, Morgan Stanley en CLSA. Hij heeft zijn ervaring op de aandelenmarkten, met een speciale focus op de consumentensectoren en de IT-sector, uitgebreid in verschillende functies in Sydney en Londen. David heeft een Bachelor of Business van de Swinburne University en heeft het leiderschapsprogramma van de Harvard Business School met succes afgerond. Aaron Re’em is co-portefeuillemanager van de RobecoSAM Biodiversity Equities-strategie en heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van deze nieuwe thematische strategie binnen Robeco, wat te danken is aan zijn sterke achtergrond met ervaring op het gebied van milieugerichte en thematische beleggingen. Eerder was Aaron senior aandelenanalist voor de consumentensectoren, industrie & dienstverlening en basismaterialen en ondersteunde hij verschillende strategieën voor thematische en duurzame beleggingsfondsen van Robeco. Voordat hij in 2015 bij Robeco in dienst trad, was hij senior analist in het Investment Research Team van Trucost, waar hij in 2011 zijn carrière begon met het integreren van fundamentele milieuanalyses en analyses naar ecosysteemdiensten in aandelenonderzoek. Aaron behaalde zijn bachelor in wiskunde aan de Universiteit van Bristol en is een CFA®-charterholder.

Verberg

Kosten

De lopende fondskosten van dit fonds zijn 1,01%.

De fondsmanager kan de beleggingen in het fonds wijzigen. De daaraan verbonden kosten zijn ingeschat op 0,10%. Deze kosten zijn verwerkt in de koers en worden niet apart in rekening gebracht. Naast de fondskosten betaal je dienstverleningskosten.

Ga naar de rekentool

RobecoSAM Biodiversity Equities F EUR

Investeer in bescherming van biodiversiteit, om zo natuur ruimte te geven zich te herstellen. Met dit fonds beleg je in bedrijven die aantoonbaar een positieve invloed hebben op de biodiversiteit.
Koop dit fonds

Niet gevonden wat je zocht?

Veelgestelde vragen

  • U klikt op 'koop dit fonds' op deze pagina. Vervolgens klikt u op 'selectie aankopen' u wordt nu doorgeleid naar uw Mijn Robeco omgeving. Hier voert u het gewenste bedrag in.

  • Indien u op een beursdag vóór 14:00 uur een opdracht geeft, wordt deze tegen de koers van de volgende beursdag uitgevoerd. Plaatst u een order na 14:00 uur komt er één beursdag bij.

  • Uw portefeuillerendement vindt u overzichtelijk terug via 'Rendement' in het menu in Mijn Robeco.

Hulp nodig? We staan voor je klaar.

  • Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen
  • Je eigen vraag stellen via de zoekbalk
  • Spreek een medewerker via chat of telefoon

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten