RobecoSAM Net Zero 2050 Climate Equities F EUR

Dit fonds werd recent geïntroduceerd
Dit fonds werd recent geïntroduceerd
Investeer met RobecoSAM Net Zero 2050 Climate Equities in klimaatvoorlopers. Met dit fonds beleg je wereldwijd in bedrijven die de CO2-uitstoot helpen terugdringen.
Rendement en Risico
Een hoge risico- en rendementsverwachting duidt op een hoger beleggingsrisico, en doorgaans op een hoger rendement. Onthoud dat je nooit zekerheid over je rendement hebt.
Morningstar
De Morningstar Rating is een objectieve maatstaf voor de prestaties van een beleggingsfonds. Morningstar vergelijkt fondsen binnen een categorie op basis van historisch rendement, gecorrigeerd voor risicoprofiel en (beheer)kosten. Hoe meer sterren, hoe hoger de waardering.
Geen rendementshistorie
Dividend
Dividend is een uitbetaling van winst aan de aandeelhouders. Het dividend wordt maandelijks, per kwartaal of per jaar uitgekeerd.
Nee
Categorie
Aandelen

Rendement

per
Rendement

3 jaar- en 5 jaarrendement tonen het gemiddeld rendement per jaar. YTD (year-to-date) het rendement vanaf het vorig jaareinde tot de datum waarop de informatie werd ververst. Alleen bij een update per eind december is het ytd-rendement daardoor gelijk aan het jaarrendement.

Periode Rendement (%)
Dit jaar 9,25
Sinds start 6,36

Over het fonds

Wereldwijd wordt er veel geld geïnvesteerd om de doelstellingen van het klimaatakkoord van Parijs te halen. Die investeringen zijn hard nodig om sectoren als industrie, transport, vastgoed en energie te verduurzamen. Door te beleggen in RobecoSAM Net Zero 2050 Climate Equities draag jij bij aan een oplossing voor het klimaatprobleem. Je belegt wereldwijd in 30-40 bedrijven die vooroplopen en die bewezen hebben dat ze de CO2-uitstoot helpen terugdringen.

In dit fonds wordt € 4 miljoen belegd

Chris Berkouwer Fondsmanager

Lees meer

Verberg

Chris Berkouwer is co-hoofdportefeuillemanager en lid van het Global Equity-team. Hij is verantwoordelijk voor fundamentele wereldwijde aandelen met een focus op bedrijven in de sectoren energie, basismaterialen en industrie & dienstverlening en op klimaat en portefeuilleconstructie. Hij kwam in 2010 in dienst bij Robeco. Daarvoor was hij werkzaam als analist voor het The Hague Centre for Strategic Studies. Voordat hij lid werd van het Global Equity-team, analyseerde hij landen, sectoren en bedrijven voor verschillende aandelenteams. Hij heeft bedrijfskunde en International Public Management gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Verberg

Kosten

De lopende fondskosten van dit fonds zijn 1,01%.

De fondsmanager kan de beleggingen in het fonds wijzigen. De daaraan verbonden kosten zijn ingeschat op 0,04%. Deze kosten zijn verwerkt in de koers en worden niet apart in rekening gebracht. Naast de fondskosten betaal je dienstverleningskosten.

Ga naar de rekentool

RobecoSAM Net Zero 2050 Climate Equities F EUR

Investeer met RobecoSAM Net Zero 2050 Climate Equities in klimaatvoorlopers. Met dit fonds beleg je wereldwijd in bedrijven die de CO2-uitstoot helpen terugdringen.
Koop dit fonds

Niet gevonden wat je zocht?

Veelgestelde vragen

  • U klikt op 'koop dit fonds' op deze pagina. Vervolgens klikt u op 'selectie aankopen' u wordt nu doorgeleid naar uw Mijn Robeco omgeving. Hier voert u het gewenste bedrag in.

  • Indien u op een beursdag vóór 14:00 uur een opdracht geeft, wordt deze tegen de koers van de volgende beursdag uitgevoerd. Plaatst u een order na 14:00 uur komt er één beursdag bij.

  • Uw portefeuillerendement vindt u overzichtelijk terug via 'Rendement' in het menu in Mijn Robeco.

Hulp nodig? We staan voor je klaar.

  • Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen
  • Je eigen vraag stellen via de zoekbalk
  • Spreek een medewerker via chat of telefoon

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten