Robeco PLUS

Top 5 best presterende beleggingsfondsen

Kijk naar bewezen prestaties en kies voor de winnaars van nu.

Selecteer hieronder een of meerdere fondsen

De Robeco Top 5 bestaat uit de vijf best presterende Robeco-fondsen van dit moment. Deze fondsen behaalden de afgelopen drie jaar het hoogste rendement* van alle Robeco-fondsen. Je kunt de Top 5-fondsen eenvoudig zelf toevoegen aan je portefeuille. Houd altijd oog voor de risico's: het geld dat je inlegt kan in waarde stijgen, maar ook dalen. Per fonds staat aangegeven wat de risico-indicatie is. Deze selectie is niet bedoeld als koopaanbeveling maar puur als overzicht van de top 5 op dit moment.

* De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst.

Voeg alles toe aan winkelwagen
Top 5 fondsen Beleggingskans
Lift mee op de kracht van sterke merken en profiteer van langdurige trends op de consumentenmarkt. Dit fonds belegt in succesvolle internationale consumentenmerken.
Top 5 fondsen
Investeer in de financiële wereld van nu én van de toekomst: beleg in grote banken en verzekeraars en in jonge en innovatieve Fintech-bedrijven.

Rolinco EUR G

14,3% Resultaat 3 jaar

Top 5 fondsen Trend
Profiteer door vooruit te kijken. Met dit aandelenfonds speel je in op veelbelovende groeitrends, zoals digitalisering en gezond leven.
Beleggingskans Top 5 fondsen Duurzaam
Beleggen in slimme energietoepassingen is beleggen in de toekomst. Met deze portefeuille investeer je in duurzame energie, een interessante groeimarkt.
Duurzaam Top 5 fondsen
Draag bij aan een belangrijk maatschappelijk effect en beleg wereldwijd in bedrijven die vooroplopen bij het stimuleren van genderdiversiteit en gendergelijkheid.

Robeco: In de top van Europese fondsaanbieders

Morningstar plaatste Robeco in het vierde kwartaal van 2018 in de top van Europese fondsaanbieders met de hoogste gemiddelde Morningstar score. Deze kwaliteitsmeting van fondsen door Morningstar is ook beschikbaar in onze fondsselector

Bron: Morningstar

* De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst.Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten