Robeco PLUS

Top 5 best presterende beleggingsfondsen

Kijk naar bewezen prestaties en kies voor de winnaars van nu.

Beleggen in de winnaars van nu

In onze Top 5 zie je elke maand een selectie van vijf beleggingsfondsen met uitstekende prestaties. Bekijk de video om te zien hoe beleggen in de Robeco Top 5 werkt.

Selecteer hieronder een of meerdere fondsen

De Robeco Top 5 bestaat uit de vijf best presterende Robeco-fondsen van dit moment. Deze fondsen behaalden de afgelopen drie jaar het hoogste rendement* van alle Robeco-fondsen. Je kunt de Top 5-fondsen eenvoudig zelf toevoegen aan je portefeuille. Houd altijd oog voor de risico's: het geld dat je inlegt kan in waarde stijgen, maar ook dalen. Per fonds staat aangegeven wat de risico-indicatie is. Deze selectie is niet bedoeld als koopaanbeveling maar puur als overzicht van de top 5 op dit moment.

* De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst.

Voeg alles toe aan winkelwagen
Top 5 fondsen Duurzaam
Investeer in innovatieve basismaterialen en in technieken die zorgen voor meer efficiëntie in de winning, verwerking en het gebruik van grondstoffen.
Beleggingskans Top 5 fondsen Meest populaire fonds 2018
Lift mee op de kracht van sterke merken en profiteer van langdurige trends op de consumentenmarkt. Dit fonds belegt in succesvolle internationale consumentenmerken.
Top 5 fondsen
Profiteer door vooruit te kijken. Met dit aandelenfonds speel je in op veelbelovende groeitrends, zoals digitalisering en gezond leven.
Aandelen voor dit fonds worden met behulp van een computermodel geselecteerd op basis van hun aantrekkelijke waardering, lage risico of positieve flow (momentum).

Rolinco EUR G

7,6% Resultaat 3 jaar

Trend Top 5 fondsen

Robeco: beste score Europese fondsaanbieders

Morningstar plaatste Robeco voor het derde achtereenvolgende kwartaal in 2017 bovenaan de lijst van Europese fondsaanbieders met de hoogste gemiddelde Morningstar score. Deze kwaliteitsmeting van fondsen door Morningstar is ook beschikbaar in onze fondsselector

Ter inspiratie hebben we vijf fondsen op een rij gezet. Bron: Morningstar

* De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst.

Geselecteerde fondsen

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
2Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten