Meer bereiken met je vermogen

Dat begint bij inzicht. Ontdek daarom de mogelijkheden van Mijn Robeco, het persoonlijke gedeelte van de website.

Zo werkt Mijn Robeco

 1. 1

  Gemakkelijk storten en aankopen

 2. 2

  Maandbeleggen instellen

 3. 3

  Altijd inzicht

Altijd op de hoogte met de Mijn Robeco app

Je wilt het saldo van je Robecorekening opvragen, een transactie doen of je rendement bekijken, maar je hebt geen pc in de buurt? Met de Mijn Robeco app heb je altijd en overal toegang tot jouw persoonlijke rekeninginformatie. Download hem nu.

Google play
Apple store

Wat kan Robeco PLUS mij opleveren?

Wil je snel zien wat Robeco PLUS je kan opleveren? Vul de Robeco Geldmeter in. Je berekent zo ook eenvoudig de resultaten van maandelijks en eenmalig inleggen.

 • e

Verwacht resultaat: 17.143

(Totale investering: € 12.500,- ) Kies een fonds

Let op: het werkelijke rendement is afhankelijk van de prestaties van het beleggingsfonds dat je kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

Let op: het werkelijke rendement is afhankelijk van de prestaties van het beleggingsfonds dat je kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

Niet gevonden wat je zocht?

Veelgestelde vragen

 • Er zijn verschillende manieren om Robecofondsen te vinden: Lees in de rubriek Beleggingskansen actuele ontwikkelingen die de markt gaan domineren en de fondsen waarmee je daarop kunt inspelen.

  Ontdek de PLUS-selecties, samengesteld door de specialisten van Robeco. Voorbeelden zijn goed gespreide voorbeeldportefeuilles en een overzicht van de best presterende fondsen van dit moment.

  Of gebruik de Fondsselector, waarmee je aan de hand van verschillende filters snel fondsen kunt vinden en vergelijken op basis van bijvoorbeeld dividend, regio, duurzaamheid of risico-rendement-profiel.

 • Wil je succesvol beleggen dan is een goede spreiding essentieel. Met een beleggingsfonds beleg je altijd gespreid, want je inleg wordt verdeeld over meerdere bedrijven of obligaties, landen of regio’s. Gaat het minder goed met de ene belegging, dan kunnen de andere beleggingen dat mogelijk opvangen.

  Toch is het verstandig om je geld te verdelen over meerdere beleggingsfondsen. We noemen dat een beleggingsportefeuille. Je koopt bijvoorbeeld een aantal aandelenfondsen en enkele obligatiefondsen. Zo verlaag je je risico nog meer, zonder dat dat ten koste van je rendement hoeft te gaan. Daarnaast betekent een goede spreiding in de regel een stabieler verloop van de waarde van je beleggingen.

  Bekijk ook onze voorbeeldportefeuilles of een video over het samenstellen van een beleggingsportefeuille.

 • Wanneer moet ik in- of uitstappen? Dat blijft lastig, want beurskoersen stijgen of dalen nooit in een rechte lijn. Zelfs de beste belegger slaagt er niet in om altijd op het laagste punt te kopen en op het hoogste te verkopen. Als je dit probeert, kan het gebeuren dat je in een stijgende trend te laat instapt en andersom. Je kunt het instaprisico verkleinen door met een vast bedrag periodiek in te leggen. Dan verklein je het risico dat je met je hele vermogen op een ongunstig moment instapt. Bovendien betaal je geen aankoopkosten bij Maandbeleggen.

 • Voor specifieke en inhoudelijke vragen over (uw) beleggingen, kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 010-224 24 44. Onze specialisten helpen u graag verder.

Hulp nodig? We staan voor je klaar.

 • Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen
 • Je eigen vraag stellen via de zoekbalk
 • Spreek een medewerker via chat of telefoon

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten