RobecoSAM Global Gender Equality Impact Equities N EUR

Draag bij aan een belangrijk maatschappelijk effect en beleg wereldwijd in bedrijven die vooroplopen bij het stimuleren van genderdiversiteit en gendergelijkheid.
Rendement afgelopen jaar
Fondscategorie
  • Morningstar
  • Risico en rendement
  • Dividenduitkering
Ja Nee
Laatste update
  • {{showDisclaimer('Onderliggende beurs gesloten i.v.m. een feestdag','Dit fonds is op dit moment niet verhandelbaar', 'Op weekdagen voor 14:00 uur aangekocht, volgende beursdag in je portefeuille.')}}

Wat is het RobecoSAM Global Gender Equality Impact Equities N EUR fonds?

De RobecoSAM Global Gender Equality Impact Equities Strategy belegt wereldwijd in bedrijven die vooroplopen bij het stimuleren van genderdiversiteit en gendergelijkheid. Deze bedrijven presteren beter dan sectorgenoten die het niet doen. Gelijke rechten voor mannen en vrouwen blijft wereldwijd een belangrijke thema. Dit fonds streeft een hoog rendement na in combinatie met het realiseren van een positief maatschappelijk effect.

Junwei Hafner-Cai, CIIA
Junwei Hafner-Cai, CIIA
Fondsmanager sinds
Junwei Hafner-Cai is Senior Equity Analyst voor de sector industrie en dienstverlening. Ook is zij co-portefeuillemanager van de strategieën RobecoSAM Global Child Impact Equities en RobecoSAM Global Gender Equality Impact Equities. Voordat zij bij Robeco in dienst kwam, was ze junior portefeuillemanager bij EFG International. Daarvoor werkte Junwei Hafner-Cai als Assistant Relationship Manager voor de International Wealth Management Desk van Credit Suisse Private Banking en was zij assistent-portefeuillemanager voor vastrentende waarden bij Wegelin & Co. Private Bankers. Junwei Hafner-Cai heeft een bachelor in Business (major in Banking & Finance) van de technische universiteit van Nanyang in Singapore en is Certified International Investment Analyst (CIIA).

In dit fonds wordt in totaal {{sizes.assetUnderManagement | millionBillionFilter}} euro belegd

Koersgrafiek

Rendement*
Periode %
1 jaar
3 jaar
5 jaar
Dit jaar
Sinds start
*Per

Kosten

De lopende fondskosten van dit fonds zijn %

De fondsmanager kan de beleggingen in het fonds wijzigen. De daaraan verbonden kosten zijn ingeschat op %. Deze kosten zijn verwerkt in de koers en worden niet apart in rekening gebracht. De performance fee (prestatievergoeding) voor dit fonds is %

Naast de fondskosten betaal je dienstverleningskosten.

Toon deze kosten in detail minder details of ga naar de rekentool
  • Dienstverleningskosten per jaar
tot €25.000,- 0,36%
over het meerdere tot €50.000,- 0,24%
over het meerdere vanaf €50.000,- 0,16%
Online transactiekosten 0,2% per transactie

Fondsdocumenten

Klik een document aan om het te bekijken

Jaarverslagen
Halfjaarverslagen