Laten beleggen

Robeco ONE

 • Jij kiest, de experts doen de rest
 • Starten kan al vanaf €50,-
 • Gratis in- of uitstappen
Start nu met beleggen

Let op! Rekening openen tijdelijk niet mogelijk

Op dit moment is het niet mogelijk om als nieuwe klant een rekening te openen. 

Meer informatie

Robeco ONE

Laat de experts voor je werken.

Start nu met beleggen voor later. Bij Robeco kan dat al vanaf € 50. En je bepaalt zelf wanneer je gratis in- of uitstapt. Bereken eenvoudig wat je nodig hebt om jouw doel te bereiken. Kies een variant en Robeco doet de rest. Of je elke maand een bedrag opzij wil leggen, of juist liever eenmalig een bedrag stort, bij Robeco ONE bepaal je dat helemaal zelf.

Beleggen

Wat is jouw doel?

Beleggen doe je om een doel te bereiken. Wanneer je dat doel wilt bereiken bepaalt hoe lang en met welk risico je een belegging aan kunt gaan. Hierbij geldt: hoe meer rendement je wilt behalen, des te hoger is het risico dat je bereid moet zijn om te nemen. Maar je belegging kan ook in waarde dalen, dus beleg alleen met geld dat je over hebt. En houd buiten je beleggingen om een buffer voor onverwachte uitgaven. Bereken hieronder wat beleggen jou op kan leveren.

 • e

Verwacht resultaat: 17.143

(Totale investering: € 12.500,- ) Kies je Robeco
ONE variant

Let op: het werkelijke rendement is afhankelijk van de prestaties van het beleggingsfonds dat je kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

Let op: het werkelijke rendement is afhankelijk van de prestaties van het beleggingsfonds dat je kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

Bepaal allereerst of beleggen aansluit bij jouw wensen. Een handig hulpmiddel is onze Checklist sparen of beleggen (PDF). Zorg dat je de basisregels kent voordat je begint met beleggen.

Kies jouw Robeco ONE variant

Er zijn vier fondsvarianten. In elke variant zijn de risico’s anders verdeeld, waardoor iedere variant ook een ander verwacht rendementspercentage heeft. Kies de variant die bij jouw wensen aansluit.

*Disclaimer: het gemiddeld behaald jaarrendement na fondskosten vanaf start 5 oktober 2012 t/m 31 oktober 2021. Robeco ONE Duurzaam is gestart op 5 juni 2018. Er onder staat het gemiddelde (jaar)rendement na fondskosten over de aangegeven periode. De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Robeco ONE kosten

Bij Robeco staat gemak voorop. Onze beleggingsexperts zijn continu bezig met het optimaliseren van de Robeco ONE-varianten. Zo heb jij geen omkijken naar onderhoud van jouw beleggingsportefeuille. Hier rekenen we een klein percentage voor. In- en uitstappen doe je eenvoudig zelf via Mijn Robeco of de Robeco-app en is volledig gratis.

Dienstverleningskosten per jaar
0,56% tot €100.000
0,40% over het meerdere
Fondskosten per jaar
0,60% Robeco ONE Defensief
0,70% Robeco ONE Neutraal
0,79% Robeco ONE Offensief
0,76% Robeco ONE Duurzaam

De historische koersontwikkelingen van Robeco ONE

Ben jij een avontuurlijke beleggen of ga je voor stabiliteit? Met de historische koersontwikkelingen van de verschillende Robeco ONE-varianten, zie je hoe ze zich kunnen gedragen*. Robeco ONE Duurzaam is sinds 5 juni 2018 aan het assortiment toegevoegd.

*De grafiek toont de historische koersontwikkelingen van Robeco ONE over de geselecteerde periode. Het betreft de koersontwikkeling na fondskosten. Robeco ONE Duurzaam is sinds 5 juni 2018 toegevoegd en wordt hierdoor niet over alle periodes weergegeven. Alle Robeco ONE-varianten hebben een startwaarde van EUR 100. De waarde van je belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Controle over je beleggingen, altijd en overal

Met de Robeco app heb je altijd en overal toegang tot jouw persoonlijke beleggingsinformatie. 

Beschikbaar in de App Store of via Google Play.

Beleggen volgens Robeco

Beleggen bij Robeco doe je zonder kopzorgen. Iedereen met een spaarbuffer kan bij Robeco eenvoudig online beleggen. Je kunt een deel van je inleg verliezen, maar ook meer rendement krijgen. Kies een variant die aansluit bij jouw wensen en onze beleggingsexperts gaan voor je aan de slag. Wat ons uniek maakt?

 • Ruim 90 jaar beleggingservaring
 • 94% van onze klanten beveelt ons aan
 • Online aan- en verkopen
 • Actuele rendementen in de Robeco app
 • Kosteloos in- en uitstappen
 • Prijswinnende fondsen en fondsmanagers

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact op

Verberg contact opnemen

Veelgestelde vragen

 • Nee, je kunt jouw beleggingen altijd verkopen als dat nodig is. Aan- en verkopen van Robeco ONE zijn zelfs kosteloos.

 • Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie, beleggingstermijn, risicobereidheid en jouw gewenste rendement. Over het algemeen geldt; hoe meer risico, hoe hoger verwacht rendement en een hogere kans op tussentijdse waardedalingen.

 • Je kunt altijd de rendementsontwikkeling bekijken in Mijn Robeco. Verder staat er iedere maand een nieuw maandbericht voor je klaar van de fondsmanagers. Ook stellen zij elk kwartaal een uitgebreid kwartaaloverzicht samen, zodat jij precies weet wat er met jouw geld gebeurt.

Met een medewerker spreken?

Door de enorme drukte zijn de wachttijden langer dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. Wilt u toch contact met ons opnemen dan zijn wij op maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur.

Chatten

In gesprek
De chat is offline

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten