Laten beleggen

Robeco ONE

 • Jij kiest, de experts doen de rest
 • Starten kan al vanaf €50,-
 • Gratis in- of uitstappen
Start nu met beleggen

Robeco ONE

Laat de experts voor je werken.

Start nu met beleggen voor later. Bij Robeco kan dat al vanaf € 50. En je bepaalt zelf wanneer je gratis in- of uitstapt. Bereken eenvoudig wat je nodig hebt om jouw doel te bereiken. Kies een variant en Robeco doet de rest. Of je elke maand een bedrag opzij wil leggen, of juist liever eenmalig een bedrag stort, bij Robeco ONE bepaal je dat helemaal zelf.

Beleggen

Wat is jouw doel?

Beleggen doe je om een doel te bereiken. Wanneer je dat doel wilt bereiken bepaalt hoe lang en met welk risico je een belegging aan kunt gaan. Hierbij geldt: hoe meer rendement je wilt behalen, des te hoger is het risico dat je bereid moet zijn om te nemen. Maar je belegging kan ook in waarde dalen, dus beleg alleen met geld dat je over hebt. En houd buiten je beleggingen om een buffer voor onverwachte uitgaven. Bereken hieronder wat beleggen jou op kan leveren.

 • e

Verwacht resultaat: 17.143

(Totale investering: € 12.500,- ) Kies je Robeco
ONE variant

Let op: het werkelijke rendement is afhankelijk van de prestaties van het beleggingsfonds dat je kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

Let op: het werkelijke rendement is afhankelijk van de prestaties van het beleggingsfonds dat je kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

Bepaal allereerst of beleggen aansluit bij jouw wensen. Een handig hulpmiddel is onze Checklist sparen of beleggen (PDF). Zorg dat je de basisregels kent voordat je begint met beleggen.

Kies jouw Robeco ONE variant

Er zijn vier fondsvarianten. In elke variant zijn de risico’s anders verdeeld, waardoor iedere variant ook een ander verwacht rendementspercentage heeft. Kies de variant die bij jouw wensen aansluit.

*Disclaimer: het gemiddeld behaald jaarrendement na fondskosten vanaf start 5 oktober 2012 t/m 31 augustus 2023. Robeco ONE Duurzaam is gestart op 5 juni 2018. Er onder staat het gemiddelde (jaar)rendement na fondskosten over de aangegeven periode. De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Robeco ONE kosten

Bij Robeco staat gemak voorop. De beleggingsexperts van Robeco zijn continu bezig met het optimaliseren van de Robeco ONE-varianten. Zo heb jij geen omkijken naar onderhoud van jouw beleggingsportefeuille. Hier rekenen we een klein percentage voor. In- en uitstappen doe je eenvoudig zelf via Mijn Robeco en is volledig gratis.

Dienstverleningskosten per jaar
0,56% tot €100.000
0,40% over het meerdere
Fondskosten per jaar
0,72% Robeco ONE Defensief
0,84% Robeco ONE Neutraal
0,90% Robeco ONE Offensief
0,81% Robeco ONE Duurzaam

De historische koersontwikkelingen van Robeco ONE

Ben jij een avontuurlijke belegger of ga je voor stabiliteit? Met de historische koersontwikkelingen van de verschillende Robeco ONE-varianten, zie je hoe ze zich kunnen gedragen*. Robeco ONE Duurzaam is sinds 5 juni 2018 aan het assortiment toegevoegd.

*De grafiek toont de historische koersontwikkelingen van Robeco ONE over de geselecteerde periode. Het betreft de koersontwikkeling na fondskosten. Robeco ONE Duurzaam is sinds 5 juni 2018 toegevoegd en wordt hierdoor niet over alle periodes weergegeven. Alle Robeco ONE-varianten hebben een startwaarde van EUR 100. De waarde van je belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Beleggen volgens Robeco

Beleggen bij Robeco doe je zonder kopzorgen. Iedereen met een spaarbuffer kan bij Robeco eenvoudig online beleggen. Je kunt een deel van je inleg verliezen, maar ook meer rendement krijgen. Kies een variant die aansluit bij jouw wensen en de beleggingsexperts van Robeco gaan voor je aan de slag. Wat Robeco uniek maakt?

 • Ruim 90 jaar beleggingservaring
 • Online aan- en verkopen
 • Kosteloos in- en uitstappen
 • Prijswinnende fondsen en fondsmanagers

Niet gevonden wat je zocht?

Veelgestelde vragen

 • Als u een Robeco ONE-rekening opent, kiest u eerst één van de vier ONE varianten. Daarna kunt u op dezelfde rekening ook meer dan één variant aanhouden. Meerdere varianten regelt u na het openen van de rekening eenvoudig via Mijn Robeco - Aan- en verkopen.

 • Via Mijn Robeco heeft u 24 uur per dag inzage in uw Robeco ONE-portefeuille. Daarnaast wordt in de maand- en kwartaalberichten verslag gedaan over de behaalde resultaten.

 • U betaalt voor onze dienstverlening en voor het beheer van uw fonds. U betaalt geen transactiekosten bij online transacties. Bij telefonische transacties betaalt u aan- en verkoopkosten.

 • De Robeco ONE-portefeuilles zijn gericht op vermogensgroei en keren geen dividend uit. Indien Robeco ONE instrumenten gebruikt die dividend uitkeren, geldt dat die uitkering binnen Robeco ONE zal worden herbelegd.

Hulp nodig? We staan voor je klaar.

 • Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen
 • Je eigen vraag stellen via de zoekbalk
 • Spreek een medewerker via chat of telefoon

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten