Laten beleggen

Robeco ONE

De totaaloplossing om jouw toekomstplannen te realiseren.

Begin nu met beleggen

Waarom beleggen iets voor jou kan zijn

Je kunt je geld op allerlei manieren laten groeien, bijvoorbeeld door te sparen of te beginnen met beleggen. Beleggen is onzekerder dan sparen, maar biedt kans op een hoger rendement. Wil je binnen 1 jaar een nieuwe auto kopen, dan kun je beter gaan sparen. Kun je langere tijd je geld missen? Dan is beleggen een interessante optie die je meer geld kan opleveren. Twijfel je nog over Sparen of Beleggen? Gebruik de Robeco checklist.

Wanneer is Robeco ONE iets voor jou?

 • Je wilt naast je spaarbuffer meer rendement uit je geld halen
 • Je wilt zelf je risico kunnen bepalen 
 • Je wilt onze beleggingsexperts voor jou aan het werk zetten
 • Je wilt wereldwijd gespreid beleggen in een mixfonds

Wat zijn jouw toekomstplannen?

Wil je over 3 jaar op reis, over 5 jaar een nieuwe auto of over 7 jaar je eerste huis kopen? Met Robeco ONE helpen we je graag je doel te bereiken. Je bouwt gestaag aan je vermogen door maandelijks een bedrag opzij te zetten. Robeco belegt jouw geld vervolgens op een wijze die past bij jouw doel, termijn en risicobereidheid. Waar beleg jij voor?

 • e

Verwacht resultaat: 17.143

(Totale investering: € 12.500,- ) Kies een variant

Let op: het werkelijke rendement is afhankelijk van de prestaties van het beleggingsfonds die je kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

Let op: het werkelijke rendement is afhankelijk van de prestaties van het beleggingsfonds die je kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

90 jaar beleggingservaring

94% van onze klanten beveelt ons aan

Prijswinnende fondsen en fondsmanagers

Leider in kwantitatief fondsbeleggen

Begin nu aan de bouw van je toekomst

 1. 1

  Kies op basis van jouw doel, termijn en je risicobereidheid de variant die bij je past.

 2. 2

  Open eenvoudig in slechts enkele minuten een rekening. Dit kan al met een inleg van €50.

 3. 3

  Blijf altijd in controle over je portefeuille en de actuele rendementen in de Robeco app.

Kies jouw Robeco ONE variant

Bepaal voor jezelf welke variant van Robeco ONE aansluit bij jouw wensen. De variant Defensief heeft een lager risico en een lager verwacht rendement. De variant Offensief heeft een hoger risico en daarom ook hoger verwacht rendement. Ook bestaat er nu met Robeco ONE de mogelijkheid om duurzaam te beleggen.

*Disclaimer: het gemiddeld behaald jaarrendement na fondskosten vanaf start 5 oktober 2012 t/m 31 december 2019. Robeco ONE Duurzaam is gestart op 5 juni 2018. Er onder staat het gemiddelde (jaar)rendement na fondskosten over de aangegeven periode. De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Wat kost Robeco ONE?

Aan beleggen zitten kosten gebonden, bij Robeco ONE liggen deze tussen 1,21% en 1,37% per jaar. Alle details rondom de kosten vind je hier.

Veel gestelde vragen

 • Beleggen is het investeren van geld in de hoop dat het in de loop van tijd groeit. Dat kan op verschillende manieren. Je kunt sparen, individuele aandelen kopen of beleggen. Ontdek wat beleggen bij Robeco inhoudt. Ontdek wat is beleggen.

 • Hoe eerder je inlegt, des te sneller je rendement op kunt bouwen. Historisch gezien waren er in de afgelopen 10.000 handelsdagen slechts 90 beursdagen die het verschil maakten. Op het juiste moment instappen is dus lastig te bepalen. En wachten op het juiste moment heeft maar weinig zin. Twijfel je om nu te sparen of beleggen? Ontdek dan het verschil tussen sparen of beleggen.

 • Maandelijks een bedrag opzij zetten voor een bepaald doel kennen we allemaal. Maar wist je dat je dit ook over kunt maken naar een beleggingsrekening bij Robeco? Met maandbeleggen bouw je jouw belegde vermogen op, zonder aan- of verkoopkosten. Een eenvoudige manier om zorgeloos aan jouw vermogen te bouwen. Of dat van je kind. Ontdek maandbeleggen.

 • Beleggen biedt geen garantie dat je altijd het gewenste rendement behaalt. Door de juiste risico’s te kiezen kun je een mooi rendement behalen. Lees meer over beleggingsrisico’s.

 • Bij Robeco kun je verschillende beleggingsfondsen aankopen. Welke manier van beleggen het beste aansluit op jouw wensen en welke fondsen daarbij horen bepaal je zelf. Met deze vijf tips wordt een beleggingsfonds kiezen stukken makkelijker.

Waar wacht je nog op?

Open vandaag nog een beleggingsrekening, ontvang €25 startgeld en wordt een van de duizenden mensen die met Robeco ONE zijn financiële ambities naleeft.
Begin nu met beleggen


Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten